facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ten Have Koffie

Ten Have Koffie

Info

Al sinds 1828 brandt Ten Have Koffie de beste
bonen vanuit de hele wereld. Het ambachtelijke
proces in onze branderij garandeert de
karaktervolle smaak. Gebrand op smaak!

Geschiedenis

Al sinds 1828 is Ten Have koffie gevestigd in de historische stad Deventer. Vanuit deze plaats branden wij al jaren de beste koffiebonen uit landen als Indonesië, Brazilië en Jamaica. Een ambachtelijk proces, waarin elke koffieboon zijn karaktervolle smaak ontwikkelt. Het ambachtelijke proces in onze branderij garandeert een karaktervolle smaak, die de koffie van Ten Have zijn pure, intense body geeft.

Wij vinden het belangrijk dat de koffie zo eerlijk en biologisch mogelijk wordt geproduceerd. Onze koffie is dan ook aangesloten bij keurmerken als Max Havelaar, Rainforest Alliance en UTZ-certified Good Inside. Het slow roast koffiebranden combineren we met moderne productietechnieken en met persoonlijke aandacht.

De rijke historie van Deventer heeft ons geïnspireerd om naast de standaardlijn ook ‘Deventer Leut’ te ontwikkelen. Een koffielijn bestaande uit vijf unieke melanges voor jouw meest bijzondere momenten: van puur plezier tot aan volledige ontspanning. De koffie van Deventer Leut is voor hét geluksmomentje van de dag.

Heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen koffiemerk en koffiemelange samen te stellen? Wij realiseren het graag voor u met ons Private Label concept. U bepaalt de smaak en de verpakking, wij zorgen voor de uitvoering en de realisatie. Hoe gaaf is het om uw eigen favoriete koffiemelange te drinken of te serveren aan uw vrienden, kennissen of gasten?

Ook leveren wij koffiepakketen aan horecagelegenheden en bedrijven, zodat u zowel thuis, als op werk én buiten de deur kunt genieten van een heerlijk kopje Ten Have koffie.

Lees meer over de mogelijkheden op de website en schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie. Bestel nú via https://www.tenhavekoffiewinkel.nl!


Ten Have Koffie. Voor jou, gebrand op smaak!

Adres: Rostockstraat 6, 7418 EL Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570 - 630 900
Stad: Deventer
Route: Rostockstraat 6
Postcode: 7418 EL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ten Have webshop, Private label koffie, Ten Have magistrale, Deventer Leut koffie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Havenkwartier Deventer Havenkwartier Deventer 2 km Foto's genomen tijdens LOS
by Bean by Bean 3 km byBean ontwerpt eigenzinnige en unieke postcards, posters & accessoires. Ook grafisch...
Royal Royal 3 km Een goede plek om lekker en goedkoop een avondmaaltijd te nuttigen. Aardige gastheer,...
Caramelynda Caramelynda 3 km Echt als je voor ontspanning gaat ,moet je dit echt proberen. Ben zo ontspannen als i...
Theater Bouwkunde Theater Bouwkunde 3 km Erg lekker gegeten! Service was top, leuke en vriendelijke ontvangst/bediening. Het d...
Recensies
Ze maken daar de lekkerste koffie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid