facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ten Donkelaar Administratie & Advies Westervoort

Ten Donkelaar Administratie & Advies Westervoort

Info

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap.

Geschiedenis

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Westervoort wordt gerund door enthousiaste medewerkers onder leiding van eigenaar Ben Aarntzen die door zijn betrokkenheid bij vele lokale verenigingen en initiatieven de weg weet in Westervoort en De Liemers. Ten Donkelaar ondersteunt hierdoor de ondernemersvereniging Westervoort en diverse andere lokale initiatieven.

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Liemersallee 1 in Westervoort. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 026-3121319 of [email protected].

Adres: Het Vergun 26D, 6931 KD Westervoort
Telefoonnummer: 0263121319
Stad: Westervoort
Route: Het Vergun 26D
Postcode: 6931 KD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ten Donkelaar Enschede, Administratiekantoor Ten Donkelaar, Ten Donkelaar Apeldoorn, Ten Donkelaar Goor, Ten Donkelaar Excel, ten donkelaar.nl gratis boekhoudprogramma
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid