facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ten Brundel Wonen

Adres: 2 Stations Straat, 7031 BP Wehl
Telefoonnummer: +31314681393
Stad: Wehl
Route: 2 Stations Straat
Postcode: 7031 BP



op zoek naar gerelateerd: Bijenkorf Wehl, Meubels Doetinchem, Ten Brundel hoekbank, Ten Brundel relaxstoelen, Daphne ten brundel, Outlet Wehl, Ten Brundel Facebook, Relaxstoelen Wehl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wehlse Bijenkorf Wehlse Bijenkorf 479 meter Wat zijn we fijn geholpen! Susan dacht met ons mee. Niet opdringerig, maar vriendelij...
Recensies
Prima geholpen en goede uitleg over de meubelen, zeker aan te raden
Na diverse aankopen bij ten Brundel en na volle tevredenheid zijn we over de aankoop van 4 witte leren eetkamer stoelen helemaal niet tevreden. Het zg leer bladdert overal van de stoelen af. Een jaar geleden al gebeld toen de stoelen 7jaar oud waren. Als antwoord kreeg ik dat ze niet te duur waren. Ik heb er toen 179.00 euro voor betaald. Als het echt leer is bladderen ze niet af. Dan is de prijs die we betaald hebben te hoog. Ik verwacht zulke slechte kwaliteit niet bij Ten Brundel. Ik kon korting krijgen bij aankoop van anderen, maar hoeveel werd niet genoemd. Dat worden geen aankopen meer bij Ten Brundel.
Een meubelzaak zoals je ze niet veel ziet! Mooie meubelen waar je blij van wordt! Je wordt super goed geholpen en de service is prima.
Het is een fijne meubel winkel, keuze genoeg.
Heel tevreden over de service van Ten Brundel. Wij zochten 8 stoelen voor bij onze eethoek. Mochten er zelfs een meenemen om thuis te kijken of hij mooi zou staan. We hebben de volgende dag 8 stoelen besteld. Bij de levering op zarerdag was er een probleem met een van de stoelen. Gebeld om 15.55 uur om 16.00 uur sluit de zaak. Geen probleem zei Dirk ik wacht wel op je. Ongelofelijk, dat zoiets nog kan. Probleem werd direct verholpen, mijn dank.
Fijne winkel met grote service.
Prima geholpen, denken echt met je mee.
Ontzettend fijne zaak die kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Werken niet met de eerste/beste merken, maar zoeken deze gedegen uit zodat de klant een uniek en kwalitatief hoog concept kunnen verwachten. Wordt netjes bij je thuis op de juiste plek bezorgd ongeacht de moeite die het kost. Chapeau, ga zo door!
Prima geholpen bij onze zoektocht naar een nieuw interieur. Wij zijn geslaagd bij Ten Brundel Wonen in Wehl. Met engelengeduld heeft de verkoper Rob ons tot een totaalplaatje van onze wensen kunnen leiden. Good job.
De uitgebreide keuze en her kundige en zeer klantvriendelijke personeel maakt dat onze hele familie er al meer dan 30 jaar komt, ook al wonen sommigen tegenwoordig in Eof zelfs Rotterdam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid