facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tempel Optometrie & Audiologie

Tempel Optometrie & Audiologie

Geschiedenis

Kiest u voor Tempel Optometrie & Audiologie, dan kiest u voor kwaliteit en service van een echte opticien en audicien. Deze “ouderwetse” klantgerichte mentaliteit koesteren we al meer dan 90 jaar. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar de beste producten en de nieuwste technologieën zodat we u de zorg kunnen bieden die uw ogen en oren verdienen. Deze vooruitstrevendheid is ook terug te vinden in ons uitgebreide assortiment contactlenzen en onze brede collectie brillen en zonnebrillen, welke wij aandachtig samenstellen met het oog op een goede prijs-kwaliteitverhouding en voortdurend up-to-date houden door de oogmode op de voet te volgen. Onze specialismen in één oogopslag:

- Optometrie
- Brillen
- Zonnebrillen
- Contactlenzen
- Audiologie
- Hoorapparaten
- Gehoorbescherming
- Zwemoordoppen
- Weerstations en barometers
- Nacht-, observatie- en verrekijkers

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze winkel, collectie, onderzoeken of heeft u andere vragen? Het team van Tempel Optometrie & Audiologie in Ermelo helpt u graag!



"Kiest u voor Tempel Optometrie & Audiologie, dan kiest u voor kwaliteit en service van een echte opticien en audicien. Deze “ouderwetse” klantgerichte mentaliteit koesteren we al meer dan 90 jaar. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar de beste producten en de nieuwste technologieën zodat we u de zorg kunnen bieden die uw ogen en oren verdienen. Deze vooruitstrevendheid is ook terug te vinden in ons uitgebreide assortiment contactlenzen en onze brede collectie brillen en zonnebrillen, welke wij aandachtig samenstellen met het oog op een goede prijs-kwaliteitverhouding en voortdurend up-to-date houden door de oogmode op de voet te volgen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze winkel, collectie, onderzoeken of heeft u andere vragen? Het"
Adres: Stationsstraat 63, 3851 NB Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-552090
ln.grozgoolepmet@ofni
Stad: Ermelo
Route: Stationsstraat 63
Postcode: 3851 NB



op zoek naar gerelateerd: arie tempel overleden, opticien putten, tempel brillen, opticien harderwijk, brillen ermelo, pearl ermelo, geert eyefashion ermelo, specsavers ermelo
Recensies
Hele goede zaak, alles in eigen huis met veel specialisten. Goede hulp en men neemt de tijd voor je. Ongelooflijk mooie winkel voor de verkoop met apart kindergedeelte.
Heel vakkundig,zeer aardig en mooie entourage.Pluim!
Goed geïnformeerd, super fijn personeel en fantastische brillen
Goede opticien, veel kennis, vriendelijk personeel. Prima service. Kapot glas van vallen. Is prima opgelost. Bedankt.
Vriendelijk personeel en zeer kundig. Geven goede adviezen. Doen alles wat in hun vermogen ligt voor je. Ze vinden een tevreden klant heel belangrijk. Kortom: een goede opticien!
Fijn geholpen. Heb weer nieuwe pluggerz!
Bril schoonvader kapot. Binnen 10 minuten gerepareerd en zonder kosten. Top service
Nette zaak met vriendelijk personeel.
Je wordt hier altijd netjes, vakkundig en prettig geholpen, ongeacht waar je voor komt
Slechte service en communicatie… Was eerder een fijne opticien maar helaas erg achteruit gegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid