facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teleworld

Teleworld
"Telefoon abonnementen en reparaties van verschillende merken zoals Apple Samsung Huawei reparaties in Amsterdam. Meer dan 45 jaar gevestigd op de Kinkerstraat in Amsterdan. Officieel gecertificeerde monteurs, altijd 3 maanden garantie op je reparatie. Reparaties in 80% van de gevallen binnen een half uur klaar."
Adres: Kinkerstraat 6 , Amsterdam 1053 DT, NL
Telefoonnummer: 020 683 4001
Stad: Amsterdam
Route: Kinkerstraat 6
Postcode: 1053 DT



op zoek naar gerelateerd: Haarlemmerdijk 71, Phone2Cover
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bosma ICT Bosma ICT 803 meter "Banken o.a. zijn verantwoordelijk voor screening van hun potentiële klanten voo...
Phone Master Phone Master 1 km Betrouwbare webwinkel met goede communicatie. Vooral dat laatste is belangrijk want n...
Wollux Wollux 4 km "Al meer dan 75 jaar is Wollux een leading leverancier & producent van bedru...
Babbl Babbl 4 km Wij werken al enige jaren naar volle tevredenheid met Babbl.nl.
Chi Computers Chi Computers 6 km Zeer tevreden geweest over diensten en services, maar sinds half december geen enkele...
Recensies
Een top winkel dit. Ik kom er al heel lang, maar de service is super. En ook een gezellige winkel.
Mijn 4 jaar oude mobiel laadde niet meer volledig op deed het niet meer lekker. Online gezocht naar een winkel voor reparatie. Kwam bij Teleworld terecht. Heel vriendelijk personeel, verstand van zaken en ze zijn gecertificeerd. Na een kop koffie in de wachtruimte kreeg ik een eerlijk antwoord dat de reparatie accu en scherm veel ging kosten. €150 en of ik dat wel wilde. Vroeg of ze misschien een nieuwe niet te dure mobiel hadden en het belangrijkste voor mij of ze het ook installeren? En ja deze service hebben ze ook! Met een 2e kop koffie en een klein uurtje wachten waren al mijn gegevens en foto's in mijn nieuwe mobiel geïnstalleerd! Geweldig en heel blij met mijn mobiel. Dank je wel Danielle en Vincent voor jullie goede en vriendelijke service Ga zo door Teleworld !! Christa Jordaan.
Fantastische service! Samsung mobiel maakt geen scherpe foto's meer, ruitje voor lensjes was vies of vochtig? Het probleem werd ter plekken kosteloos verholpen. Vriendelijk en lief personeel. Dankjulliewel
Zonder twijfel de beste telefoonwinkel in Amsterdam, altijd snelle service en hele aardige medewerkers! Ik kwam met een probleem met mijn telefoon net voor sluitingstijd en ze schoten me gelijk te hulp. Een speciaal bedankje voor Vincent, die me uit de brand heeft geholpen door me een nieuw schermpje te lenen. Ik raad iedereen aan om naar TeleWorld op de kinkerstraat 6 te gaan voor al je vragen!
Prima service zowel voor ING als overige zaken
Uitstekend heeft de vriendelijke medewerkster mijn onoplosbare probleem met "mijn ING" -site die ik niet meer zelf kon openen, opgelost!!! Zij was heel snel en doeltreffend en daarom raad ik iedereen aan die zelf niet tot een oplossing komt, naar TeleWorld op de Kinkerstraat 6 in Amsterdam, te gaan. Het is een voortreffelijke service!
Beste reperatie winkel die ik ken, kom er al vele jaren. Bij kleine reparaties is er altijd tijd even te kijken en blijkt er meestal vuil bij bv microfoon of luidspreker te zitten. Wordt dan gelijk gratis opgelost zonder je onnodig reperaties aan te bieden. Bovendien is het personeel ongewoon vrolijk, hebbben echt plezier met elkaar. Kom er daarom graag langs.
Hele fijne zaak! Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Zou iedereen aanraden hier heen te gaan. Top service
Ze hebben het hier opgelost. Was snel geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid