facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Telefoonwinkel Rhenen

Telefoonwinkel Rhenen

Info

Verkoop van alle merken smartphones, tablets en accessoires, alle netwerken en diensten in telecom & breedband sector. Nu ook energie!

Geschiedenis

Bruna betekent funshoppen. Boeken voor volwassenen en kinderen, tijdschriften, wenskaarten of zomaar een leuk cadeau voor je familie, kinderen of vrienden. Altijd actueel ! In Rhenen kunt u ook nog eens terecht voor uw bankzaken.



"Wij zijn uw locale winkel op gebied van ALLE Telecom providers, Breedband/internet/TV, Smartphones van alle merken, tablets, energie vergelijken en aansluiten, reparaties en nog veel meer onder de krachtige formule "Telecombinatie"Service is bij ons altijd de standaard."
Adres: Frederik van de Paltshof 34, 3911 LB Rhenen
Telefoonnummer: 0317200201
Stad: Rhenen
Route: Frederik van de Paltshof 34
Postcode: 3911 LB


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Phone House Rhenen, Telecombinatie nl, Telecombinatie Driebergen, Telecombinatie Deurne, Telecombinatie Dronten, Telefoon winkel in de buurt, Samsung Telecombinatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruna Rhenen Bruna Rhenen 13 meter Vriendelijke bediening en ze doen hun best in deze situatie.
Zie je Zo Zie je Zo 85 meter Heerlijk om ff een beetje rond te neuzen in de zoektocht naar cadeautje voor alle kle...
Vivant Edwin en Janet Rhenen Vivant Edwin en Janet Rhenen 175 meter Heerlijke xeo eliquids te koop. Ook een groot assorti waterpijptabak. En uiteraard he...
Roseboom Tweewielers Roseboom Tweewielers 283 meter Op zich prima aardige man stond me ook netjes te woord maar wat duidelijke afspraken ...
Recensies
Ik kwam er maar niet achter waarom mijn nummer als 'anoniem' werd weergegeven als ik belde met mijn mobiele telefoon. Door mijn anonieme nummermelding nemen mensen ook mijn vrienden soms hun telefoon niet op, omdat ze denken dat het een verkooppraatje is of zo.. Mijn instellingen bij nummerherkenning stonden goed. Ik had al diverse keren gegoogled, mijn provider gebeld en zelf geprobeerd te achterhalen waardoor ik het maar niet kon wijzigen, zonder resultaat... Toen ik in Rhenen was liep ik bij Telecombinatie Rhenen binnen. Daar had ik de telefoon gekocht een jaar geleden. Ik werd heel fijn geholpen door Dave en het lukte hem te achterhalen wat de oorzaak was. Er bleek een blokkade op te zitten. Dave heeft vervolgens geholpen deze te verwijderen. Heel erg bedankt Dave!
erg goede ervaring hier! vooral mijn complimenten aan medewerker Dave die duidelijk verstand van zaken heeft en erg klant-/servicegericht is :- ben hier enkele weken geleden met een 'verzopen gsm' aan gekomen en ondanks dat het even duurt zo'n reparatie werd mij een leentoestel gegeven voor gebruik in de 'wachttijd', en heeft de reparateur ontzettend zijn best gedaan mijn 'ondergedompelde foon' weer te fiksen inclusief positief resultaat wat niet altijd gegarandeerd kan worden betreft waterschade! dus ook een dikke high-five voor hun reparateur :- Bedankt Telecombinatie Rhenen! Hartelijke groet, Dennis
Geen fijne winkel om bij te komen. als er wat is gebeurd met je mobiel gaat alles omslachtig bij de eigenaar. de enige waar het wel fijn mee word op gelost is dave een medewerker..
Elke keer als ik in de winkel kom voor een aankoop, advies of reparatie ben ik zeer verheugd over de communicatie en krijg ik het gevoel dat ze hun uiterste best voor je doen. Chapeau!
Ben geen klant en heb niets gekocht, hoewel dat de medewerker al gauw duidelijk was heeft deze held me ontzettend goed en creatief geholpen om mijn gegevens van mijn kapotte telefoon te kunnen vissen. Erg blij met vooral de familie fotos die ik weer terug heb. Zou iedereen deze winkel aanraden, hulde!
erg teleurgesteld in telecombinatie Rhenen, een paar zijn heb ik hem gelijk opgehaald en wat denk je betaald voor wat gemaakt zou moeten zijn en thuis doet die het niet vervolgens gelijk gebeld geprobeerd wat ze zeiden en nog niks. toen maar weer terug gebracht naar 3 keer terug brengen en halen deed die het voor een paar dagen. nu zijn we een paar maanden verder maar zijn erg twijfel achtig of dit nog goed komt!. nu ook niet maanden terug mijn ipad laten maken. na een telefoontje dat die klaar zou meer terug gebracht
Na altijd 2ehands of goedkope nieuwe telefoons te hebben gehad die allemaal prima waren maar waarvan ik nu merkte dat het niet meer voldoende voor me was ben ik bij telecombinatie in Rhenen terecht gekomen. Puur door op google te kijken of er een telefoonwinkel in Rhenen was. Ik werd geholpen door Jente die mij op zeer professionele, deskundige maar ook persoonlijke manier de verschillen in toestellen heeft uitgelegd. Na het aanhoren van wat ik altijd had gehad, en dat ik het zonde vond om veel geld uit te geven voor een mobiel, maar nu toch wel een goede telefoon wilde hebben kwam hij eerst uit bij een telefoon van een onbekend maar prima merk. Het geheugen en de snelheid zouden voor mij goed genoeg zijn. Echter de camera die ik toch ook wel erg vele gebruik was bij daglicht prima maar met minder goede lichtomstandigheden niet enorm goed. Jente heeft mij andere betere opties laten zien. Ik had zelf al wat rond gekeken en had interesse in de Huawei P20 of de Samsung S9. Aan de hand daarvan heeft Jente mij de verschillen laten zien tussen de Huawei P20, de Samsung S8 en de Samsung S9. Op dat moment twijfelde ik nog even tussen de P20 en de S9. Nadat ik ook nog de verschillen tussen die 2 en de Samsung S9+ had gezien was het voor mij 100% duidelijk dat ik voor de S9+ wilde gaan. Jente heeft duidelijk verteld dat de prijs voor een groot gedeelte in de camera zat zodat ik er wel goed bewust van was dat ik een groot gedeelte van de prijs in de camera zou investeren. Maar door de enorm goede uitleg wist ik zeker dat dit het toestel was dat ik wilde. Wat ik het allerfijnst vond aan de verkoopservice was dat er gekeken werd naar wat ik nodig had qua telefoon, en dat er absoluut niet een of ander glad praatje verteld werd over hoe fantastisch de duurdere telefoons zijn. Toen ik de volgende dag de telefoon op kwam halen werd ik geholpen door Rick. Hij heeft de bestanden van mijn oude telefoon omgezet naar mijn nieuwe telefoon en de telefoon gebruiksklaar gemaakt met een goed duidelijke uitleg erbij. Jente en Rick, ontzettend bedankt voor jullie hulp! Ik hoop nog een aantal jaren met mijn telefoon te kunnen doen maar mocht ik een nieuwe nodig hebben kom ik zeker weer naar jullie toe!
Zeer Slechte aftersales en service en voorgelogen.. JBL oortjes gekocht en binnen 2 maanden defect. Geven aan dat er geen garantie op zit en dat we het zelf maar naar JBL moeten sturen. Oortjes zijn alleen binnenshuis gebruikt. We moesten het maar opsturen en de verzendkosten zelf betalen . TELECOMBINATIE RHENEN ontloopt zijn verantwoordelijkheid volkomen en heeft volgen JBL ons voorgelogen . Diep triest . JBL geeft aan dat er 2 jaar garantie op zit muv toegebrachte schade.
Geweldige service. Echt klantvriendelijk, ze denken met je mee om de beste opties voor je persoonlijk te kunnen bedenken. Telefoon binnen "no time" gerepareerd, leen toestel prima, geen data verlies. Heel goed advies-service en dus niet geld georiënteerd! Een echte aanrader!
Wederom weer keurig en goed geholpen! Behulpzame en vriendelijke mederwerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid