facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Telefoon Reparatie Weert - Mobistation Weert

Telefoon Reparatie Weert - Mobistation Weert

Info

Elke werkdag geopend tot 19.00uur!

~ Alle merken telefoon & tablet reparaties
~ Professionele reparaties
~ Snelle reparaties
~ Veel voorraad
~ Accessoires

Geschiedenis

Telefoon & Tablet reparaties
- Accessoires
- Zonder afspraak binnenlopen
- Mogelijkheid tot maken van een afspraak
- Plan u reparatie
- Klaar terwijl u wacht*



"Welkom op de officiële pagina van Telefoon Reparatie WeertTelefoon Reparatie Weert repareert alle merken telefoons en tablets!iPhone Samsung Huawei LG HTC Motorola en vele andere merken!We werken uit een grote voorraad en leveren alle reparaties voor 98% dezelfde dag terug aan de klant. Meestal binnen het uur!U kunt ook terecht voor reparatie aan uw iMac, Macbook, PC of laptop.Wij zien u graag terug in onze winkel of voel u vrij om contact met ons op te nemen!"
Adres: Parallelweg 28, 6001 HM Weert
Telefoonnummer: +31614146116
Stad: Weert
Route: Parallelweg 28
Postcode: 6001 HM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gsm winkel Weert, Mobile Restore Weert
Recensies
Met een IPhone 13 met waterschade met mijn zoon naar Telefoon Reparatie Weert gegaan. Daar werden we super vriendelijk ontvangen door de kundige eigenaar. Vooraf was hij heel duidelijk over de kans van reparatie en de kosten. Een aantal dagen heeft het geduurd waarbij we telkens netjes op de hoogte werden gehouden van het proces. Toen we de telefoon op kwamen halen werkte deze weer 100%. Wie een eerlijke prijs, klantvriendelijkheid en kundigheid belangrijk vindt adviseer ik absoluut eens een bezoek te brengen aan deze zaak! Bedankt voor alles.
Sinds 29 juni aan het wachten op mijn factuur na het repareren van mijn scherm. De eigenaar zou deze volgens afspraak toesturen via de mail. Meerder keren telefonisch benaderd, mail en Facebook chat. Desondanks dat tot op heden niets ontvangen, enkel loze beloften en smoesjes. Zodra ze het geld binnen hebben lijken ze de definitie van het woord 'service' niet meer te kennen. Erg jammer dat het teveel gevraagd is voor ze om dingen netjes af te handelen met klanten.
Ik heb gekregen wat ik wilde dus daarvoor nog een ster. Maar de prijs was absurd hoog. 30 euro voor een screenprotector van een telefoon van 3 jaar geleden. Viel bijna achterover. Had eerst moeten vragen wat de prijs zou zijn voor dat ze mijn screenprotector hadden geplaatst. Maar niemand zei het ook van te voren eigenlijk ze namen mijn telefoon naar achter en gaven hem terug toen hij er al op zat zonder te vragen of het oke was om het te plaatsen of een prijs te geven. Ik zou niet meer terug gaan en andere mensen adviseren hier niets te kopen.
Hele fijne service, mij. Telefoon was kapot en ze hebben mijn telefoon binnen 1.5 uur kunnen maken , niet duur en vriendelijke mensen! Echte toppers
Afgelopen week hier langs geweest. Voor de zoveelste keer mijn telefoon laten vallen op de grond. Na het maken van een afspraak de dag erop al langs geweest en mijn telefoon binnen 45 minuten klaar. Super winkel kreeg zelfs een hoesje. Als ik hem deze week weer laat vallen....mag telefoon reparatie Weert hem weer maken, aardige winkelier.
Vandaag telefoon scherm laten repareren , goede service en zeer aardige kerel die je helpt. Top bedrijf!!
Zeer professioneel. Zeer vriendelijk geholpen en een echte aanrader voor reparaties en of andere zaken, Top zaak
Betrouwbaar, goed en vooral een snelle service. Keep up the goodwork Guys!!!!!
Vanochtend werd ik wakker met een kapotte iphone 12pro max. Direct ben ik naar deze zaak gekomen. Die eigenaar heeft mij binnen hele korte tijd geholpen. Als ik kon 10 sterren geven hij verdiend 10 sterren van mij. Want ik ben heel blij met mijn toestel. Een echte aanrader..
Super goed en snel geholpen. Duidelijke uitleg. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid