facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Telefoon Reparatie Bus

Telefoon Reparatie Bus

Info

De Telefoonreparatie-bus komt bij jouw op locatie jouw telefoon reparatie uitvoeren. Dit terwijl jij door kan gaan met je werk. Je bespaard een hoop tijd en betaald niks extra voor onze “top” service.

Team,
Telefoonreparatie-bus

Geschiedenis

Omgeving Bergen op Zoom - Roosendaal - Breda - Rotterdam - Dordrecht - Vlissingen - Goes - Middelburg

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van telefoon, tablet en laptops bij u op locatie. Met onze reparatie-bus komen wij bij u en repareren wij uw toestel ter plaatsen in onze mobiele werkplaats.

* U verliest geen tijd aan het reizen en wachten
* U profiteert altijd van de laagste prijs garantie
* Wij zijn dagelijks van 09:00 tot 21:00 bereikbaar
* U krijgt 2 jaar garantie
* Wij komen met onze reparatie bus naar u

Wij repareren alle bekende merken en hebben vele onderdelen op voorraad. Zo is uw reparatie altijd klaar terwijl u wacht, krijgt u 2 jaar garantie en altijd de laagste prijzen!

Adres: Schoudee 17, 4617 NH Bergen op Zoom
Telefoonnummer: +31 0648355003
Stad: Bergen op Zoom
Route: Schoudee 17
Postcode: 4617 NH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Reparatiebus review, Telefoon reparatie Roosendaal, Telefoon reparatie Bergen op Zoom station, Telefoon reparatie Steenbergen, Mobiel reparatie op locatie, Samsung reparatie Bergen op Zoom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ayata Ayata 2 km ik loop hier stage de beste stage plek die er is en een goeie werkgever ik was klant ...
Kaba Telefoon Reparatie Kaba Telefoon Reparatie 3 km Weer snel en goed geholpen en dat al jaren en altijd schappelijk in prijs!
Recensies
Mobiel was in een uurtje tijd zo gefixt.
Snel, makkelijk en niet duur. Ideaal je hoeft er je huis niet voor uit en hij komt op afspraak. Zeker een aanrader. Zal hem zeker weer bellen, mocht het nodig zijn.
Binnen 24 uur scherm van mijn iphone gerepareerd in Tholen terwijl ik gewoon door kon werken. En niet onbelangrijk: voor minder dan de helft van de prijs waarvoor ik het de vorige keer bij iemand anders had laten doen. Aanrader!
Nooit geweest geen idee hoe dit tussen mijn bezochte plekken is gekomen
Deze week mijn Oneplus 5 laten repareren door de telefoon reparatie bus. Op locatie uitgevoerd en 100% correct. Snel uitgevoerd en naar volle tevredenheid. Nieuwe USB-C poort en opladen werkt weer perfect. Naar volle tevredenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid