facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Telecombinatie

Telecombinatie
Adres: Markt, 5981 AP Panningen
Telefoonnummer: 077-4657879
Stad: Panningen
Route: Markt
Postcode: 5981 AP



op zoek naar gerelateerd: Telecombinatie Leerdam, Telecombinatie Almelo, Telecombinatie Amsterdam, Telecombinatie Venray, Telecombinatie Dordrecht, Telecombinatie Kesteren, Telefoon reparatie Panningen, Telecombinatie Volendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optie 1 Panningen Optie 1 Panningen 87 meter Super service en concurrerende prijzen
Recensies
Ze hebben bijna 4 uur aan mijn kapotte telefoon gewerkt eb vooral om te proberen om alles over te zetten van oud naar nieuw. Helaas maar beetje gelukt. Wat een fijne mensen daar zo hulpvaardig. Ga er vanuit Roermond altijd naartoe. Is het waard deze service en kennis zie je nog zelden. Chappeau!!!
Ik hoorde dat Rene van Spector hier nu werkt ! Dus gelijk er na toe, gelukkig weer diezelfde service en sfeer als in Maasbracht ! Top !
Super zaak, zeer fijn en deskundig geholpen. Ze denken met je mee, dank je wel.
Medewerkers in deze winkel zijn zeer deskundig en bijzonder klantvriendelijk. Zij stellen het belang van de klant voorop, ook al gaat ten koste van de omzet van de winkel. Ik kom graag terug. Meer dan van harte aanbevolen.
Gisteren avond super geholpen door de jongens, mijn gegevens overzetten van mijn stuk gevallen gsm naar mijn nieuwe hebben mooi geregeld en ondanks waren ze bezig met mijn gsm tot 21.30 terwijl de winkel om 21.00 gesloten was. Jongens TOP!!!!!
Onzettend kundig en vriendelijk geholpen door Robin. Geen moeite is teveel, reageert snel en komt afspraken na. Ook voor de zakelijke gebruiker een absolute aanrader!
Duidelijke wachtrij en looproute. Toen ik aan de beurt was werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Voor de producten die ik wou gaven ze mij meerdere opties dit was ook erg fijn om te kunnen vergelijken wat het beste product voor mij was.
5 sterren en dat verdienen ze ook. Grote winkel met heel veel toestellen. Ze geven goede en duidelijke uitleg en kijken welk toestel bij je past. In mijn geval wilde ik een Samsung S8 maar kon de Samsung A5 bijna evenveel, de S8 had ik dus niet nodig en dat scheelde me in de maand €8,- euro goedkoper nu. Ik was er op zaterdag, ondanks de drukte hebben ze de A5 helemaal ingesteld en alle contacten en foto’s van mijn oude naar mijn nieuwe toestel over gezet en de mail erop gezet. Ik heb er niks meer aan hoeven doen. Goede winkel dus.
Voor een screenprotector naar winkel geweest. Werd fijn geholpen, werd een speciale folie op maat gemaakt en geplaatst. Ik gaf aan dat ik wat problemen had met de camera die zich niet altijd scherp stelde. Werd ook meteen opgelost. Prima service, tevreden klant erbij.
Super geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe smartphone. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Top service. Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid