facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Telecombinatie Hoeksche Waard

Telecombinatie Hoeksche Waard

Info

Bij Telecombinatie Hoeksche Waard kun je terecht voor mobiele telefonie, internet, tv, vast bellen en energie. Met persoonlijk advies en altijd de beste deal!

Geschiedenis

Persoonlijk advies en altijd de beste deal!

Bij Telecombinatie Hoeksche Waard kun je terecht voor mobiele telefonie, internet, tv, vast bellen, (groene) stroom en gas. Bij ons krijg je altijd persoonlijk advies en de beste deal!

In onze winkel staan deskundige en vriendelijke medewerkers die jou als klant graag terugzien en daar alles aan willen doen. Je kunt altijd rekenen op onafhankelijk advies.

Natuurlijk kun je ook voor schade, storingen en reparaties terecht bij Telecombinatie Hoeksche Waard.

Je bent van harte welkom!

Alle netwerken | Alle smartphones | Persoonlijk advies



"Meer dan een telefoonwinkel!Voorheen kon je bij Telecombinatie vooral terecht voor mobiele telefonie. Vandaag de dag regelen wij alle contracten voor in jouw huis: telefonie, internet, tv, energie, het kan allemaal.Bij ons krijg je onafhankelijk en persoonlijk advies, toegespitst op jouw situatie.Heb je vragen? Stap eens de winkel binnen en laat het ons weten!Wij regelen:- Mobiel- Internet, tv en bellen- Reparaties en verzekeringen- Energie"
Adres: Aston Martinlaan 2, 3261 NB Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 088-6331033
Stad: Oud-Beijerland
Route: Aston Martinlaan 2
Postcode: 3261 NB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GPS-Partner.nl GPS-Partner.nl 334 meter Oplichters.... Een GPS tracker aangeschaft, voldoet niet aan de specificaties. Vervol...
ZIB Telecom ZIB Telecom 957 meter Prima service en super vriendelijke eigenaar.
Ritel Oud-Beijerland Tel: 0186767277 Ritel Oud-Beijerland Tel: 0186767277 1 km We zijn al jaren klant bij Ritel Oud-Beijerland en worden er altijd erg goed geholpen...
City Mobile City Mobile 1 km Super goed geholpen. Binnen een dag gemaakt! Ben super blij alles werkt weer naar beh...
Phonehouse Oud-Beijerland Phonehouse Oud-Beijerland 1 km Kundig en fijn personeel. Hier kan je nog lekker ZITTEND wachten met een goede kop ko...
TadaTel Telecom & Smartphone Repair Center TadaTel Telecom & Smartphone Repair Center 2 km Nooit meer Tadatel/ Trined. Binnen 24 uur na de reparatie, door een kleine val was de...
Recensies
Ik heb een I watch ultra en een iPhone 14 max pro gekocht bij jullie. Ik ben geholpen door Marcha en op de hoogte gehouden van de levering. Ik had wat probleempjes met de instellingen maar ook dat heeft ze weer opgelost. Ook Wim heeft me uitstekend geholpen. Dus voor beide een dikke 10!! Chapeau.
Half december 2018 voor het eerst bij jullie geweest voor het verlengen van mijn telefoonabonnement. Dit op aanraden van een vriendin die uiterst tevreden was over jullie service. Inderdaad ook ik ben uiterst tevreden niet alleen over de kennis die jullie hebben van de toestellen en abonnementen maar ook het vriendelijke personeel dat echt de tijd voor je neemt. Nu een maandje later ongeveer, problemen met het toestel mijn eigen schuld, weer naar aller tevredenheid geholpen. Ze namen weer de tijd voor me om het op te lossen. Van mij krijgen ze een 10. Een heel tevrede klant.
Een heel prettige zaak, waar ik steeds naar terug ga. Vriendelijk en deskundige werknemers die de tijd nemen om je als klant tevreden de deur uit te zien gaan. Altijd bereid om je advies te geven en een eventuele probleem op te lossen. Prima service. Fijne zaak om naar toe te gaan.
Prima zaak goede uitleg Goed geregeld toen ik naar een andere provider wilde overstappen
Mijn Samsung Galaxy A10 was ontzettend traag en is weer goed. Goed gedaan Nemesys
Ik had een probleempje met de werking van mijn telefoon. Ik werd goed en kostenloos geholpen!
Goede services voor alle mobiele vragen en abbonementen. Zeker aan te bevelen als u een nieuwe telefoon of abbonement wilt, of gewoon als u vragen heeft.
Klantgerichte service! Je word er vriendelijk geholpen en er wordt goed naar je wensen geluisterd, met vervolgens goed advies.
Neemt rustig de tijd en denkt met je mee. Rustige zaak erg prettig.
Fijne winkel met attent personeel met verstand van zaken en geduld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid