facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Telecombinatie Almere Haven

Telecombinatie Almere Haven

Info

Welkom op de pagina van de leukste telefoonwinkel van Almere!

Geschiedenis

Telecombinatie Almere Haven, gelegen midden in het centrum van Almere-Haven is aangesloten bij Telecombinatie, een groep van 150 zelfstandige winkels. Deze gezamenlijke inkoopkracht levert de klant voordeel op door scherpere aanbiedingen. Toch hebben wij de service en flexibiliteit van een kleine winkel. Onze winkel heeft veel productkennis en een persoonlijke benadering. Daardoor is iemand een klant en geen nummer. Wie bij GSM and MORE binnenstapt kan dus rekenen op deskundigheid en een goede mix van service en klantvriendelijkheid, gekoppeld aan een scherpe prijs!

Graag tot ziens, Harry Muller

Adres: Meerstraat 6, 1353AX Almere Haven
Telefoonnummer: 0365336867
Stad: Almere-Haven
Route: Meerstraat 6
Postcode: 1353AX



op zoek naar gerelateerd: Telefoonwinkel Almere Buiten, Telefoonwinkel Almere stad, Phone Expert Almere Haven, Nagelstudio Almere Haven, Telecom winkel in de buurt, Beauty by Sonja Almere, Phone House Black Friday, Openingstijden Phone House
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AV Phone Expert AV Phone Expert 377 meter Hartstikke vriendelijke, nette en behulpzame mensen. Ik ben zeer tevreden.
Recensies
Uitstekende service, zelfs middenin Corona tijden! Gebeld of we konden komen om een nieuw T mobile abonnement af te sluiten, nou dat kon direct. Zijn er langs geweest en na een vriendelijke ontvangst werden we prima geholpen! Zeker een aanrader
Kom hier al jaren en altijd goed geholpen door Harry
De allerbeste hulp voor je telefoon als je in nood zit .
goede en vriendelijke service - je kunt er meer dan je denkt en ze denken met je mee. Erg blij met deze winkel in Almere Haven!
Echt heel goed geholpen...Deze meneer heeft veel tijd voor ons genomen en ons geweldig geholpen.Heeft ook inkt en van alles voor de computer dus ik blijf er zeker terug komen.
Zojuist bij Tele combinatie geweest en de service was geweldig! De eigenaar van de zaak nam alle tijd om dingen aan mijn vader uit te leggen die er niks van snapt. Hij is erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ik ben met een fijn gevoel de winkel uitgegaan.
Goede service. Weet wat je zoekt. Helemaal toppie.
Je wordt goed begeleid met je keus van je telefoon. Ook wordt er vriendelijk geholpen bij problemen met het toestel.
Klant vriendelijk
Al jaren klant. Je wordt rustig geholpen, geen gehaast en alle opties worden doorgenomen. Indien mogelijk krijg je zelfs een gunstiger deal voorgeschoteld. Alle beetjes helpen ! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid