facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Telecom Service Groep

Telecom Service Groep

Info

Telecom Service Groep is ruim 30 jaar een dynamische organisatie die oplossingen levert op het gebied van zakelijke telefonie, ICT en beveiliging.

Geschiedenis

Telecom Service Groep is ruim 30 jaar een professionele en toonaangevende speler op het gebied van zakelijke telefonie (vaste- en mobiele communicatie), LAN,-WAN- en WiFi-netwerkinfrastructuren, zorgoplossingen en beveiliging. Dit alles wordt gedaan met ongeveer 130 enthousiaste medewerkers op landelijk niveau, vanuit Leek (hoofdkantoor), Heerhugowaard en Zwolle. Telecom Service Groep, met een 24x7 servicedesk, is een servicegerichte organisatie die innovatieve en vooruitstrevende communicatie- en beveiligingsoplossingen ontwerpt, levert, implementeert en onderhoudt. Oplossingen die beantwoorden aan de wensen van vandaag én morgen.



"Groei mee met de eindeloze mogelijkheden van technologie in ICT, communicatie, zorgtechnologie en beveiligingssystemen."
Adres: De Hoogte 1, 9351 VN Leek
Telefoonnummer: +31 (594) 588588
Stad: Leek
Route: De Hoogte 1
Postcode: 9351 VN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Telecom Service Leek vacatures, Helpdesk Telecom Service Leek, Telecom Service leek storing, Telecom betekenis, Telecom glasvezel, Telecom buizenpost, Telecom Wikipedia, TSG ICT
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LoBoCOM B.V. LoBoCOM B.V. 2 km Leuk klein bedrijfje met vriendelijk personeel
Korhorn ICT services Korhorn ICT services 2 km Korhorn ICT services richt zich op de ondersteuning voor bedrijven op het gebied van...
Fix Phones Fix Phones 3 km Mijn telefoon ging niet meer aan. Gelukkig konden ze bij FixPhones mijn toestel weer ...
Recensies
Vandaag is onze telefonie omgezet bij verhuizing naar ons nieuwe pand. Alles meer dan super verlopen, er is enorm goed meegedacht in hele traject. Vandaag is de installatie en inwerking stelling door de monteur meer dan perfect uitgevoerd. Vlekkeloos en met veel zorg !
top bedrijf, superservice, zetten de klant voorop. Een prachtig en goed werkend camerasysteem voor onze camping en groepsaccommodatie in Gorredijk.
Telecom-service de naam zegt al meer dan genoeg! Goede service en vakkundig geholpen, zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid