facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tekststroom

Tekststroom

Info

Heb je moeite zelf goede teksten te schrijven? Raak je gefrustreerd dat het niet lukt? Kost het te veel tijd zelf teksten te schrijven? Laat mij hem schrijven. Jouw tekst, zakelijk informatief, belevend of genotuleerd, uit mijn pen!

Geschiedenis

Met mijn passie voor schrijven rammel ik de mooiste teksten uit mijn toetsenbord. Door mijn 'belevende' schrijfstijl passen deze teksten perfect in de huidige trend van 'storytelling'.
Terwijl de regen op het dakraam tikt, flitsen mijn vingers over het toetsenbord. Een glimlach komt op mijn gezicht, als ik terug denk aan ons gesprek. Een nieuw magazine vol productinformatie, klantervaringen en kleurige foto's. En ik mag het helemaal maken! Het eerste interview is geweest, de eerste foto's staan op mijn harde schijf. En ik? Ik typ er op los!
Zakelijk informatief voor website, informatiebrochure of nieuwsbrief, belevend voor blog of levensverhaal, kort en to the point in notulen. Andere taal nodig? Engels, Duits en Turks zitten ook in mijn pakket.

Adres: Maximastraat 1, 7442 NW Nijverdal
Telefoonnummer: 0620411566
Stad: Nijverdal
Route: Maximastraat 1
Postcode: 7442 NW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Prima gesprek, nuwachten op vervolg. Kont vast goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid