facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tekenbureau Martijn van der Laan

Tekenbureau Martijn van der Laan

Info

Tekenbureau Martijn van der Laan is een 3D bouwkundig ontwerp- en adviesbureau.



"Tekenbureau Martijn van der Laan is een 3D bouwkundig ontwerp- en adviesbureau. Wij leveren onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Wij maken 3D ontwerptekeningen, tekeningen voor een aanvraag omgevingsvergunning, bestektekeningen, werktekeningen en detailtekeningen van allerlei soorten bouwprojecten."
Adres:
Telefoonnummer: 0682073893
Stad: Roelofarendsveen



op zoek naar gerelateerd: Martijn van der Laan doetinchem
Recensies
Wij hadden met spoed geveltekeningen nodig voor een omgevingsvergunning. Martijn reageerde snel op Whatsapp en email, en heeft ruim voor onze deadline de tekeningen geleverd. Martijn, dank voor het fijne contact!
Tekenbureau Martijn van der Laan werkt doelgericht, geeft een realistische kijk op haalbaarheid van plannen en denkt mee in concrete oplossingen.
Voor een uitbreiding aan ons huis, de tekeningen, ontwerp en vergunningaanvraag door Martijn laten doen. Zeer tevreden over het meedenken in de ideeën en tot een mooie tekening kunnen uitwerken. Zelf hadden wij een plaats voor een trap bedacht maar heel blij dat Martijn ons een veel beter idee voorstelde. Top!!!
Ik heb Martijn de tekeningen laten maken voor de verbouwing van ons huis, dit was een aanbouw en een zorgwoning aan het bestaande huis. Martijn heeft ons zeer goed begrepen, denkt mee, en heeft verschillende opties voorgesteld. Ook heeft Martijn de vergunningsaanvraag gedaan. Al met al zeer tevreden.
Martijn, bedankt voor de prettige samenwerking. Martijn is een betrouwbaar persoon en komt zijn afspraken na. Zonder elkaar live te hebben gezien toch een volledige bouwtekening naar wens afgeleverd. Alles via de email en of whatsapp kunnen regelen. Succes met je bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid