facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegenstroom

Tegenstroom

Info

Tegenstroom is Haarlemmermeers energiebedrijf.

Geschiedenis

Tegenstroom is een professionele leverancier van stroom en gas. Er zijn twee grote verschillen met gewone energie-bedrijven: we werken alleen in en voor Haarlemmermeer en we hebben geen winstoogmerk: alles wat we verdienen, investeren we in lokale opwekking van groene energie. Als klant draag je dus direct bij aan de overgang van fossiele naar schone energie in de polder. En je houdt ook nog eens de geldstromen dichtbij. Want zeg nou zelf, ben je nu klant van bijvoorbeeld Nuon, dan verdwijnt je geld in de zakken van de aandeelhouders in het buitenland.

Doe nu direct wat je misschien al een tijdje van plan was, stap over naar Tegenstroom: https://tegenstroom.nl/overstappen.

Adres: Burgemeester Pabstlaan 10 - C7, 2131 XE Hoofddorp
Telefoonnummer: 0232040400
Stad: Hoofddorp
Route: Burgemeester Pabstlaan 10 - C7
Postcode: 2131 XE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Thuisbatterij van Tegenstroom, Andrea van de Graaf, Mijn tegenstroom
Recensies
Lokaal opgewekt, 100% groen en ondersteuning van lokale initiatieven. Tegenstroom werkt oprecht aan de energietransitie!
Prettige dienstverlening met een goed oog voor lokaal opgewekte groene stroom. Duurzamer kan eigenlijk niet, dus blij met deze keuze!
Natuurlijk ga ik voor groene stroom van tegenstroom. Groen en lokaal. Waarom niet?
Vriendelijk te woord gestaan en mij zeer goed verder geholpen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid