facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegelzettersbedrijf Oostbörg b.v.

Tegelzettersbedrijf Oostbörg b.v.

Geschiedenis

Als Tegelzettersbedrijf kunnen wij met een vaste groep tegelzetters uw tegelwerk verzorgen, waarbij wij zowel voor de levering van de materialen als het aanbrengen van de tegels kunnen zorgen. Daarnaast zijn wij op een veel breder gebied actief, u kunt door ons uw gehele verbouwing laten uitvoeren, u heeft dan slechts één aanspreekpunt wat voor u "ontzorgt". Daarbij kunnen wij ook andere benodigde materialen als sanitair, (vloer)verwarming e.d. leveren.

Adres: den Hamstraat 9, 3451 BM Vleuten
Telefoonnummer: 0651297777
Stad: Vleuten
Route: den Hamstraat 9
Postcode: 3451 BM



op zoek naar gerelateerd: LIUBO tegelzetter, Tegelzetbedrijf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Montage-onderhoudsbedrijf Ruud van der schaft Montage-onderhoudsbedrijf Ruud van der schaf... 2 km Verbouwing, Aanbouw, Opbouw, Renovatie van badkamer, toilet of keuken. Onderhoud bedr...
Recensies
Super fijn tegelzettersbedrijf ! Wij hebben bij restaurant Gys de hulp gehad van tegenzettersbedrijf Oostborg bij het betegelen van onze keuken. Ontzettend fijne en professionele tegelzetters. Ze waren ook heel erg flexibel en hebben super goed mee gedacht met ons. Echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar vakwerk!
Wat hebben wij een mooie badkamer gekregen! Zeker niet de makkelijkste badkamer want het is een kleine ruimte met ook nog eens een schuin dak. Er wordt gedacht in mogelijkheden en oplossingen en probleempjes worden ter plekke opgelost. Leuke jongens die hard hebben gewerkt in de snikhete kleine ruimte. Een dikke pluim voor jullie allemaal.
Blij zijn we met onze nieuwe badkamer. Nog blijer zijn we dat we het door Oostborg BV in Vleuten hebben laten doen. Goede adviezen, perfect uitgevoerd! Jeroen EN medewerkers: Complimenten!Services: Tegelwerk vervangen
Wij hebben door aannemer/tegelzetters bedrijf Oostborg bv Vleuten ons appartement laten verbouwen, de reden hiervoor was, dat alles in één hand is , nieuwe badkamer , nieuwe wc en alle muren bij werken en op kleur sauzen, het was een geweldige ervaring, planning en offerte gemaakt, prijs was prima en de uitvoering was geheel volgens planning , de benodigde materialen in de showroom overeengekomen en op tijd geleverd. Goed werk geleverd, geen enkel probleem gehad. Dit bedrijf staat voor wat ze aanbieden, een echte aanrader als u wild verbouwen.
Zeer goed werk en goede service! We hebben onze toilet vernieuwd met hele grote tegels, die erg moeilijk te plaatsen zijn. Dit is door Oostborg prachtig uitgevoerd. Erg prettig is ook, dat ze met professionele mensen werken, dus naast de tegelzetter komt er een elektricien en een loodgieter. En toen het heel even tegen zat hebben ze dit keurig opgelost zonder meerkosten. Dit is een bedrijf dat zich aan de planning houdt en waar je op kunt bouwen!
Precies op de afgesproken tijd heeft het bedrijf bij mij mozaïek tegels gelegd. Eerst hebben Jeroen en Mike samen de deuren ingekort, stenen drempels gelegd en ook de vloer wat afgeslepen om het netjes te kunnen leggen. Het ligt keurig. Mike heeft het meeste werk gedaan en hij heeft zeer netjes gewerkt. Ik vind dit een prima bedrijf met zeer ervaren vakmensen. Ik kan hen aan iedereen aan bevelen. Nogmaals hartelijk dank voor het goede werk en de zeer vakkundige werkwijze!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid