facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegelzetbedrijf Bob Annegarn

Tegelzetbedrijf Bob Annegarn

Info

Tegelzetbedrijf Bob Annegarn zorgt met grote toewijding en ongekende precisie voor uw badkamers, vloeren, keukens, WC's en overig tegelwerk. Tegelen is immers een ware kunst!

Geschiedenis

Bob Annegarn is per 1 juni 2017 zelfstandig ondernemer bij Tegelzetbedrijf Bob Annegarn. Hiervoor was hij jarenlang in dienst als tegelzetter en zijn ervaring staat inmiddels garant voor vakmanschap en kunde. Neem contact op voor referenties.



"Tegelzetbedrijf Bob Annegarn uit Noordwijk betegelt woonkamers, keukens, badkamers en toiletten in de Bollenstreek met passie! Sinds juli 2017 is Bob Annegarn - met veel vakkennis, succes en passie - zelfstandig werkzaam met vloertegels en wandtegels in Noordwijk en geregistreerd bij de KvK. Bob Annegarn; uw kunstenaar met tegels!"
Adres: 2202 VJ Noordwijk
Telefoonnummer: 0681372781
Stad: Noordwijk aan Zee
Postcode: 2202 VJ


Recensies
Vakman eerste klas en werkt zeer netjes . Bob komt zijn afspraken na en zou hem bij iedereen aanbevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid