facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TegelOutlet Kaatsheuvel

TegelOutlet Kaatsheuvel

Info

GEEN ACTIES. ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS. �



"Op zoek naar tegels of sanitair voor in uw badkamer of een andere ruimte in uw woning? Bij Tegel & Sanitair Outlet Kaatsheuvel bent u aan het goede adres!Naast ons zeer ruim assortiment met uitsluitend A-merken tegels in de showroom kunnen wij vrij wel alle tegels tegen de laagste prijzen leveren. Met een artikel nummer, fabrikant naam en afmeting maken wij voor u een vrijblijvende offerte."
Adres: Verzetstraat 9, 5171PT Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0625104590
Stad: Kaatsheuvel
Route: Verzetstraat 9
Postcode: 5171PT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Sanitair en Tegeloutlet Kaatsheuvel, Tegels Kaatsheuvel, Sanitair tegels, Badkamer Kaatsheuvel, Sanitair Kaatsheuvel, Grootste tegeloutlet Nederland, Sanidirect Kaatsheuvel, Tegels Noord Holland
Recensies
Wauw. Wat een TopTeam. Ervaren KEIHARD werkende vaklui die écht met je meedenken tot de kleinste details. Wij zijn SUPERTEVREDEN!
Mooie tegels voor een goede prijs. Ik vond het niet goed dat ze niet hadden vermeld dat de tegels tot wel 2mm verschillend van afmeting waren, en sommigen niet haaks. Toen we ermee terug gingen werden eea afgedaan met een zakje voegmiddel. Later wel goede service bij het vinden van de juiste tegels.
Super vriendelijk, nemen de tijd voor je, aanrader voor iedereen
Leuk team, goede service en goede kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid