facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegelhandel Loomans

Tegelhandel Loomans

Info

Loomans B.V. is een tegelhandel en tegelzettersbedrijf, gevestigd in Someren. Al ruim 25 jaar richten wij ons op de zakelijke- en particuliere markt.

Geschiedenis

Met onze jarenlange ervaring streven wij naar een product op maat, naar ieders woonwens. Wij hebben een team van zeer gespecialiseerde tegelzetters, die elke ruimte opnieuw tot leven brengen.
Kom gerust eens bij ons langs en neem een kijkje in onze showroom.



"Als Tegelhandel en Tegelzettersbedrijf in één realiseert Loomans te Someren de meest uiteenlopende tegelwerken van A tot Z. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten. In onze tegelshowroom van 800m2 vindt u een groot assortiment aan vloertegels en wandtegels. Onze vakkundige adviseurs inspireren u graag en geven uitgebreid creatief advies om de ideale combinatie te vinden. Dit kan tevens met ondersteunende 3D visualisatie. Als tegelzettersbedrijf beschikt Loomans over meer dan 40 jaar ervaring gericht op vele uiteenlopende tegelwerken. Ons ervaren team bestaande uit gecertificeerde tegelzetters realiseert de meest uiteenlopende tegelwerken van sanitaire ruimtes en begane grondvloeren tot volledige bedrijfspanden en kopersprojecten."
Adres: Ambachten 6A, 5711 LC Someren
Telefoonnummer: 0493494505
Stad: Someren
Route: Ambachten 6A
Postcode: 5711 LC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Showroom Loomans someren, Groothandel tegels, Kerasom tegels Someren, Loomans Betonboringen, Tegelzettersbedrijf, Ambachten 6a Someren, Loomans Eindhoven, Tuintegels Someren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voegersbedrijf  R Martens Voegersbedrijf R Martens 1 km Nieuwbouw & Renovatie
Bouw- en Timmerbedrijf Bouwtotaal Gahler Bouw- en Timmerbedrijf Bouwtotaal Gahler 2 km Eerlijk, betrouwbaar en zonder poespas. Maik Gahler doet wat hij belooft en levert zi...
Gähler Overkappingen & accessoires Gähler Overkappingen & accessoires 2 km Hele fijne winkel, eerlijke en goede uitleg over verschil van de fietsen. Service ook...
Warebo Geveltechniek Warebo Geveltechniek 2 km Warebo Geveltechniek bekleedt iedere gevel met precisie. Nergens vind je meer ervarin...
Tegel-uitverkoop.nl Tegel-uitverkoop.nl 2 km super goed geholpen met alles, ook na ik paar dozen te kort kwam echt top hoe ze mij ...
Vossen Natuursteen Vossen Natuursteen 2 km Eind februari hier enkele dorpels en vensterbanken besteld. Op de vele mails met mijn...
Marco Truijen Tegelwerken Marco Truijen Tegelwerken 4 km Per 02-05-2016 is Marco Truijen Tegelwerken gestart. U kunt terecht voor al uw tegelw...
Recensies
Heel erg goed geholpen door Wim in de mooie showroom! Heel erg fijn advies en meedenken over alle aspecten. Een echte aanrader!
Heel fijn geholpen door Rens! Prachtige showroom in Someren waarin je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden en ook echt veel keuze te zien is. Dit vonden we zelf een goed pluspunt. Uiteindelijk erg blij met vooral de houtlook tegels welke we gekozen hebben voor de woonkamer. Zeker geen miskoop!
Zowel het voortraject keuzes in de showroom, afspraken maken over data en aanvullende werkzaamheden als de uitvoering is prima verlopen. Goede service, snelle reacties bij vragen, en uiteindelijk het belangrijkste: prachtige vloeren!
Perfecte service en heel erg blij met de keuze van onze tegels! Het is echt een plaatje geworden, mede dankzij het goede advies van Wim. Wij raden het iedereen aan om naar Tegelhandel Loomans te gaan.
Beste mensen van team Loomans, wij kunnen hier hele lange, mooie, waardevolle ervaringen en verhalen delen maar proberen het een beetje samen te vatten. Ten eerste willen we zeggen dat jullie een geweldige showroom hebben met ruime assortiment erin wat voor iedereen met genoeg keuze aanspreekbaar is. En daarom was het voor ons vrij makkelijk om keuzes te maken voor onze hele project. Zowel binnen als buiten! Onze droomhuis is af en iedereen die op bezoek komt kijkt hun ogen uit!!! Achteraf hadden we nog twijfels over de interieur van de wc ruimte op de begane grond om toch iets meer te doen. Ik had in het kort uitgelegd wat wij graag nog achter de wand van de spiegel en kraan nog iets te willen wat echt zou uitpringen. Meteen werd er over nagedacht en hoefden we alleen maar te bestellen. Het waren bijzondere tegelvelletjes die eigenlijk best moeilijk waren met het plaatsen. Jullie vakman heeft weer bewezen dat het gewoon kan!! Onze vrienden die ook zelf hebben gebouwd hadden al goeie ervaringen en inderdaad hebben jullie het weer kunnen bewijzen bij onze project. Ik zou het kort houden zij ik maar nog beknopter kon het niet Dankjewel Wim! Dankjewel Rick! Dankjewel Rob! Dankjewel Claudia! Dankjewel Valerie!!! Dankjewel iedereen van team Loomans! Groetjes Familie Gencer uit Brandevoort!
zeer slecht service, Loomans heeft in ons huis een tegel gelegd met een fout in de tegel, geen goede oplossing en niet wat wij uitgezocht hadden. er is een kleine vergoeding gegeven Loomans wilde geen nieuwe tegel leggen. blijft lelijk en ik zal er nooit aan wennen.
Mooie zaak waar je direct keuzestress hebt. Er is namelijk voor iedereen iets, in veelvoud! We zijn fijn geholpen door geduldige ontwerpers die met ons meedachten.
Zeer klantvriendelijk bedrijf waar je uitstekend wordt geholpen! Service is super en prijzen zijn goed!
Niemand kwam helpen geen begroeting tijdens binnen komst . Ook bij vertrek niet. Daarna naar andere zaak gereden die wel aandacht tijd en advies gaf. Waar ik ook meteen tot aankoop ben gegaan.
loomans had bij ons een tegel in de woonkamer gelegd waar een fout in de tegel zelf zit, Loomans wilde dit probleem niet oplossen. Toen heb ik zelf een expert bij gehaald en ik werd 100 % in mijn gelijk gesteld en Loomans zat wel degelijk fout. Ze boden een andere tegel over de bestaande tegel heen te leggen MAAR dat gaf zoveel problemen dat het maar half werk werd dus niet mogelijk was, en de echte oplossing hadden ze niet aangeboden want dan zou de oude tegel eruit moeten en een nieuwe tegel erin die optie kregen wij niet van Loomans, Ze hebben ons een kleine vergoeding gegeven en niet opgelost. NIET tevreden over Loomans NEE echt niet tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid