facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegelhalzuid

Info

De vakmensen van Tegelhal zuid hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van vloertegels, wandtegels, plinten, egalisatie, zand cement dekvloeren en vloerverwarming. Zij zijn gedreven om de beste kwaliteit en service te leveren.

Adres: Noordenweg 67, 2984AG Bolnes
Telefoonnummer: +31180239584
Stad: Bolnes
Route: Noordenweg 67
Postcode: 2984AG



op zoek naar gerelateerd: Vloertegels Rotterdam tegeldump, Tegel Outlet Den Haag, Tegelhuis, Luxe tegels Outlet, Tegelhandel Barendrecht, Tegelhuis Leiden, Vloer wandtegels, Tegeloutlet Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smits Totaalonderhoud Smits Totaalonderhoud 3 km Smits Totaalonderhoud, voor al uw stuc en schilderwerk!
Recensies
Zelfs 20 jaar na aankoop krijg je nog advies over het diep reinigen van je plavuizen. Daarbij kreeg ik een gratis fles reinigingsmiddel met uitleg hoe te gebruiken.
Wij zijn super blij met onze vloerverwarming en tegelvloer, welke afgelopen week is gelegd. Tom heeft super werk geleverd! Zeker een aanrader !
Super goed gehulpen door Tegelhal Zuid Leuke mensen en klant vriendelijk
Tegelhal zuid heeft een persoonlijke benadering en denkt mee in oplossingen als er vragen zijn. Zij zijn zeer behulpzaam en goed bereikbaar. Ook kijken zij echt mee wat bij de klant past en zijn eerlijk over hun werkwijze. Bedankt voor de goede service!
Wij komen er al jaren, prijs kwaliteit verhouding is zeer goed, ze denken graag mee waar nodig, een echte aanrader.
Zeer tevreden, fijn persoonlijk advies gekregen. Veel keuze en vriendelijk personeel. Ze plaatsen ook tegels, erg netjes en professioneel gezet. Blij met mijn nieuwe badkamer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid