facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegel Outlet Purmerend

Tegel Outlet Purmerend
" Wij zijn een Outlet qua prijs, maar niet qua assortiment, dus alles is na te bestellen, van1 m2 tot 999 m2 is voor ons geen probleem!Bij ons heeft u altijd 25% tot 50% KORTING op adviesprijzen, dit is mogelijk omdat wij niet op een A-locatie zitten met onze showroom, wij hebben geen personeel, er staat dus altijd een eigenaar in de winkel. Op deze manier kunnen wij veel kosten besparen en dat ziet u terug in de prijzen van onze A-kwaliteit wand & vloertegels.Bij ons is een klant nog echt Koning er staat altijd iemand in de winkel met jarenlange ervaring in tegels en het verwerken hiervan. Koop tegels nooit online, kleur en structuur vallen altijd anders uit! Tegels laten zich niet fotograferen Reviews 4.9 9,8....."
Adres: Flevostraat 66 , Purmerend 1442 PZ, NL
Telefoonnummer: 0299 633 701
Stad: Purmerend
Route: Flevostraat 66
Postcode: 1442 PZ



op zoek naar gerelateerd: Tegels Purmerend, Tuintegels Purmerend, Tegel Outlet Beverwijk, Tegel Outlet Alkmaar, Tegel outlet Leerdam, Tegel Outlet Almere, Tegel outlet Lelystad, Tegel Outlet Haarlem
Recensies
Paar maanden geleden hier mijn tegels gekocht voor de woonkamer en badkamer. Heren, Bedankt voor de goede en duidelijke hulp. Het meenemen van tegels om ze thuis in de woning te bekijken was geen enkel probleem. Goed advies gekregen om in de badkamer 1 tint tegel te gebruiken om de badkamer groter te laten lijken. Voor de woonkamer gekozen voor een licht beige vloer op advies van de medewerker, eindresultaat is top geworden. Ook de hulp voor het kiezen van de juiste voeg was erg fijn. Verder qua prijs erg concurrerend met andere winkels waar ik langs ben geweest. Een ander positief verschil met andere winkels was de manier van verkopen. Totaal niet opdringerig en het advies waar wel en waar niet tegels toepassen werd ook zeer op prijs gesteld. Al met al erg tevreden en bij een volgende verbouwing ben ik weer klant. Heren bedankt !!
Wij kwamen terecht bij tegel outlet Purmerend via Google, zeer ruim aanbod van tegels, bij Barry&zoon word je goed geholpen zeer professioneel, tegels woensdag besteld,vrijdag ophalen in de winkel , Barry adviseerde mij een zeer goede tegelzetter Bk tegelwerken uit Volendam hij heeft het zojuist afgerond bij ons perfect!!! Jullie verdienen allemaal 10 sterren super!!! Bedankt en tot ziensss! Jurgen&fangyi
Super fijne winkel, erg veel keuze! Bijna te veel, maar gelukkig heeft Barry ons goed geholpen! Hij heeft super veel kennis over zijn vak en je merkt echt dat dit zijn ding is! Barry was zelfs ‘s avonds nog bereikbaar via whatsapp voor alle vragen! Echt een aanrader wij komen hier zeker nog eens terug! Kunnen niet wachten tot we onze tegels in ons huis kunnen zien! Echt top, heel erg bedankt!
TegelOutlet Holland, onze tweede ervaring met dit fijne bedrijf. Wij hebben in 2015 een eerste ervaring gehad met TOH, toen heette het nog TegelOutlet Purmerend. Bij binnenkomst word je heel vriendelijke, netjes en toch huiselijk ontvangen door Barry. Wij kregen het gevoel alsof we Barry al kende, persoonlijke benadering en toch netjes. Ook als Barry druk is met klanten in de winkel dan neemt hij toch de moeite om dit aan te geven en je waar nodig te voorzien van een lekker kopje koffie. Echt super! Onze laatste en meest recente ervaring is ook weer zoals hierboven omschreven. TOH heeft een uitgebreid assortiment aan tegels. Niet alleen de veelzijdigheid aan keuze prettig, maar ook de kwaliteit van de tegels is zeer goed te noemen. Bij het zoeken naar de juiste tegels neemt Barry een open houding aan en vraagt netjes door naar wat je smaak is en wat de situatie is waarin de tegels komen te liggen. Hierin voorziet hij je van goede adviezen, ookal gaat dit tegen je eigen smaak en gedachtes in. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Zeker omdat bepaalde keuzes soms niet goed uit kunnen pakken, denk aan bepaalde tegels in natte ruimtes, mate van grip of uitstraling. Als eenmaal de keuze gemaakt is dan is TOH ook zeer flexibel en meedenkend in de levering van de tegels. Echt heel heel fijn! Barry rekent tevens netjes uit hoeveel tegels er ongeveer nodig zijn, en die kunnen vervolgens een week van tevoren geleverd worden. Het maken van deze afspraken gaat heel soepel, zowel via email als via Whatsapp. De levering van onze tegels was geheel volgens afspraak, zelfs na het maken van meerdere wijzigingen. Wij kunnen iedereen TOH aanbevelen, en wij zouden hier ook zeker weer onze tegels bestellen! Wij hebben niemand anders gesproken dan Barry, dus alle complimenten gaan uit naar hem. Top!
Eigenaar Barry en zijn medewerkers zijn echte meedenkers, geven goed advies en staan altijd voor de klant klaar. In de grote showroom in Purmerend staat het zeer ruime assortiment mooi en duidelijk zichtbaar opgesteld. Goede prijskwaliteit en goede levering! Barry bedankt voor al je hulp, Alfons en Monique.
Voor het beste advies en de mooiste tegels ga je naar TegelOutlet Purmerend . Wij zijn voor onze badkamer en toilet op een zeer professionele wijze door Jack geholpen. Zowel het uitkiezen van de juiste tegel als de indeling van de ruimtes werden hierdoor voor ons eenvoudig met een zeer geslaagd eindresultaat. Zie ook de foto's van het eindresultaat.
5 jaar geleden geweest voor onze badkamer. Toen heel goed geholpen. Nu weer voor het toilet, prettig winkelen met goed advies.
Net geweest voor tegels voor de toilet, we wilde voor de vloer 1 grote tegel hebben, helaas waren de grote maten een bestel artikel, maar de jongen heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd en uiteindelijk mochten we de showroom tegel met een nette korting mee nemen, omdat we zelf uit maarssen komen was dat top, scheelt ons 2x 45min heen en weer rijden
Zijn hier terecht gekomen door onder andere de vele positieve reviews en die verwachtingen zijn zeker ook waar gemaakt. Ruime keuze, zeer prettig geholpen door Barry. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij levering 1 pak met breuk, werd direct opgelost. Ook de tegelzetter op aanraden van Barry heeft prachtig werk geleverd met als eindresultaat een prachtige vloer waar wij erg blij mee zijn. Kortom erg goede service en verkopers die met je meedenken, top!
De tegels van mijn keukenvloer, badkamer en toilet hier gekocht. De eigenaren/verkopers denken met je mee en zijn eerlijk. Je kan het laten bezorgen wanneer jij het wilt. Pak tegels gebroken binnengekregen, even een berichtje gestuurd met een foto en 2 dagen later stond er een nieuw pak voor de deur. De toptegelzetter Jaap Jonk zijn wij via de winkel mee in contact gekomen en deze heeft onwijs mooi werk afgeleverd. Top service! Aanrader en dikke 5 sterren
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tegel Outlet Purmerend.

Purmerend vloeren

openingstijden, locatie, vervoer. Flevostraat 66 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tegel Outlet Purmerend adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tegel Outlet Purmerend. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tegel Outlet Purmerend delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vloeren In Huis Vloeren In Huis 65 meter
Rijvo Tegelhandel Rijvo Tegelhandel 2 km Onze ervaring met ter Haar tegelhandel is geweldig! Na het uitzoeken van prachtige te...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid