facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegel Outlet Aalsmeer B.V.

Tegel Outlet Aalsmeer B.V.
Adres: Aalsmeerderweg 249 - D, 1432 CM Aalsmeer, Nederland
Telefoonnummer: 0297 547 448
Staat: Noord-Holland
District: Aalsmeer
Stad: Aalsmeer
Route: Aalsmeerderweg
Huisnummer: 249 - D
Postcode: 1432 CM


Openingstijden

maandag: 10:00–17:00
dinsdag: 10:00–17:00
woensdag: 10:00–17:00
donderdag: 10:00–17:00
vrijdag: 10:00–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 12:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Kringloopmania Aalsmeer Stichting Kringloopmania Aalsmeer 817 meter Supermooie kringloopwinkel, maar niet voor de mensen met een kleine beurs. Hier vind ...
Recensies
Voor mijn badkamer en wc heb ik tegels gekocht bij Tegeloutlet Aalsmeer, en het resultaat is geweldig! De tegels zijn van hoge kwaliteit en de service was goed, en ik ben zeer tevreden met mijn keuze. Ik kan Tegeloutlet Aalsmeer zeker aanbevelen!
Nu twee keer een prachtige verbouwing waargemaakt middels het breed assortiment van de direct leverbare tegels. Zowel gebruik gemaakt van prachtige restpartij tegels, tegen hele scherpe prijzen, als tegels die werden besteld en geleverd.nnNaast de mooie prijs/kwaliteit deal ook opmerkelijk positief over het nakomen van afspraken, thuislevering en vooral het meedenken. Naast de tegels hebben ze me ook een prachtige deal op een bad waargemaakt.nnAll-in-all heb ik nu een 5 sterren badkamer tegen een hele redelijke prijs. Bedankt! Ik raad deze zaak zeker aan!
Ik heb dit tafeltje gemaakt met de tegels van tegeloutlet aalsmeer. Echt fantastisch! Super vriendelijk personeel. Zeker de moeite waard!
Ben goed geholpen en heb hele mooie tegels. Raad ik zeker aan!
Voor een mooie prijs hele mooie tegels gekocht voor in onze badkamer was wel een rest partijnnal met al erg tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid