facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TeesT Culinaire Opleidingen

Info

Wijncursus | Broodcursus | Kaascursus | Vleescursus | Fermentatiecursus | Pizzacursus | Pastacursus | Sushicursus | Theecursus | Watercursus | Sousvide

Geschiedenis

Wij verkopen geen cursussen.
Wij verkopen persoonlijke groei.



"Zou je graag nog beter willen worden in de keuken en met wijn?De vakdocenten van TeesT nemen je stap-voor-stap mee. We leren je kooktechnieken en culinaire kennis van hoog niveau. Onze kookcursussen en bakcursussen zijn gericht op fanatieke thuiskoks die nòg beter willen worden. Ook hebben we wijncursussen op verschillende niveaus.Je leert bij TeesT technieken en processen beheersen. Niet “wat” je moet doen maar “hoe” en “waarom”. Bijvoorbeeld bij het fermenteren en sous vide koken. Kortere workshops zijn er over bijvoorbeeld biefstuk bakken, thee zetten, brood bakken, pizza bakken en pasta maken.Chefkok & vinoloog Robert Verweij en zijn team van culinaire docenten verzorgen al meer dan 20 jaar kookcursussen en wijncursussen."
Adres: Lekstraat 11, 3404KH IJsselstein
Telefoonnummer: 06 388 279 59
Stad: IJsselstein
Route: Lekstraat 11
Postcode: 3404KH



op zoek naar gerelateerd: Kookcursus gevorderden, Beste Kookcursus, Kookcursus Friesland, Kookcursus Amsterdam, Kookcursus basistechnieken, Kookcursus Utrecht, Kookcursus Librije, Kookcursus Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kookstudio IJsselstein Kookstudio IJsselstein 2 km Mooie gezellige lokatie en top organisatie
Recensies
Enige weken geleden heb ik de cursus pizzabakken gevolgd bij Simon en Robert in Apeldoorn. Wat een enthousiaste en inspirerende mannen. Duidelijke instructies, voorbeelden en tips, vooral betreffende het deeg, zorgden ervoor dat m’n pizza’s veel luchtiger en beter smaken dan voorheen. Ook krijgt de pizza nu een mooie rand. Al met al was het een leerzame en gezellige cursus. Een aanrader voor elke pizzabakker in spé. Dank jullie wel Simon en Robert
De groentecursus was bijzonder inspirerend en vooral ook heel erg leuk. Doordat je inzicht krijgt in kookprocessen ga je anders nadenken over het bereiden van je eten, want wat je met groenten kunt doen, kun je ook met vlees doen. Bijvoorbeeld. Er was lekker veel theorie, veel om te proeven en veel om over na te denken. En veel om te lachen. Heel belangrijk. De reader en de online bestanden zijn een heel rijke aanvulling op de drie dagen. Hier ga ik nog lang plezier van hebben!
Als je echt wil leren hoe een goed stuk biefstuk te bakken in een middag is dit de beste plek. De docent is professioneel, heeft veel kennis, hij kan de techniek zodanig uitleggen dat zelfs ik het begrijp. We hebben in een groepje van vier mensen de meest lekkere stukken biefstuk zelf klaargemaakt natuurlijk onder begeleiding van de docent met directe informatie wat we beter konden doen tijdens het bakken en barbecueën. Daarna onder genot van een biertje en een wijntje ervan gesmuld. Het was heel gezellig en ontspannen. Nu weet ik wat ik jaren fout heb gedaan en kan ik zelf thuis de geleerde kennis die ik niet online of in kookboeken kon vinden toepassen. Voortaan heb ik de perfect gebakken biefstuk :
Leuke en leerzame cursusdag gehad onder leiding van Robert TeesT en Simon Viva la Pizza. Naast de nodige theorie ook zelf alle stappen van het pizza proces uitgevoerd en de pizza's opgegeten natuurlijk! Top dag, voor iedereen die het beste resultaat uit z'n pizza oven wil halen een dikke aanrader.
Iedere groentenliefhebber zou de groentecursus moeten doen. Ik heb heel veel nieuwe technieken geleerd en vooral ook een enorme berg inspiratie opgedaan. Daarnaast heb ik tijdens de 3-daagse cursus erg veel gelachen, heerlijk gegeten en gezellige mensen leren kennen. Een absolute aanrader!
Heb je altijd al willen weten hoe je een overheerlijke steak bakt zonder de factor ‘geluk’? Afgelopen weekend hebben we op een hele gezellige en informele wijze deelgenomen aan de kookcursus “Perfecte biefstuk 1 middag”. Na een stukje theorie ga je, onder leiding van chef-kok Robert, direct aan de slag om het geleerde in de praktijk toe te passen. Tijdens het bakken en BBQ’en krijg je waardevolle tips en aanwijzingen. Vervolgens proef je, onder het genot van een drankje & brood met smeersels, direct jouw eigen resultaat en dat van de andere deelnemers, zodat je zelf kan bepalen welk type vlees, welke garing en welke baktechniek jij het lekkerst vindt. Kortom, zeer de moeite waard.
Hele heldere broodbakcursus in een voortreffelijke ruimte. Edwin is deskundig maar vooral ook humoristisch in zijn uitleg. De cursus was zeer praktisch met meer dan genoeg theorie. We hebben met een aantal soorten broodtechnieken kunnen oefenen en binnen 3 1/2 uur gingen we naar huis met een tas vol lekkere broden!
Gisteren de cursus fermenteren afgesloten bij TeesT van Meneer Wateetons en Robert Verweij. Wat een héérlijke inspirerende cursus was dit! Beide docenten hebben vakkennis en delen dit graag met een vleugje humor. Ik was al een enthousiaste fermenteerder maar kan nu met de nodige achtergrond nog beter begrijpen wat ik aan het doen ben. Vele vormen van fermenteren kwamen aan bod, inclusief maken én proeven. Dank je wel!
De biefstuk workshop VIP was er leuk, leerzaam en gezellig. Uit angst een mooi stukje vlees te verprutsen, durfde ik geen biefstuk te bakken en na de workshop durfde ik het wel. Ik deed het zelfs op een andere manier dan tijdens de workshop, maar dat is ook goed gelukt omdat we de principes hadden geleerd en ik wist waar ik op moest letten. Aanrader!
Robert is een gepassioneerde zeer kundige docent en steekt met zijn enthousiasme alle deelnemers aan! Hij legt goed uit dat biefstuk of vlees klaarmaken niet van het toeval mag afhangen. Maar waarvan dan wel?! Dat legt hij je graag uit tijdens de workshop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid