facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teejater Tribute Night

Teejater Tribute Night
Adres: Havenstraat 43-45, 2671GH Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174628647
Stad: Naaldwijk
Route: Havenstraat 43-45
Postcode: 2671GH


Recensies
Leuk om te feesten alleen wel een beetje benauwd.
Goede locatie, goed geluid, mocht wel wat harder. mijn vrienden waren om 1:57 de deur uitgegaan om ff peuken uit de auto te halen, de auto stond wel even verderop. Toen zij terugkwamen rond 2:15 werden zij niet meer naar binnen gelaten, omdat de deuren blijkbaar sluiten om 2:00, maar anderen mogen wel naar binnen.. over een gast die naar binnenkomt zeggen dat het van de organisatie is, maar later de barvrouw niet eens herkennen en zeggen dat niet weet wie nou wie is en wie daar werkt.. ik heb het feest dus 1.5 uur eerder moeten verlaten, erg jammer omdat dit mijn allereerste feest is na 18 worden midden in corona..
Hele leuke plek om een drankje te doen. Of meer
Nog steeds een leuke locatie, pas wel op de af- en opstapjes
Oude discotheek van vroeger
Zeer slecht !!! Wat een domper deze avond veroorzaakt door een grote beveiliger met een staart en een wit overhemd. Echt nog nooit zoiets meegemaakt, dit was een man opzoek naar problemen zodat hij zijn macht kon gaan tonen, te walgelijk voor woorden. Een beveiliger die vrouwen van 57 en 22 duwt en onschuldige mannen die op weg naar hun jas zijn moet belagen en het bedrijf uitzet. Waarom omdat we weggaan ?? Ik snap hier niks van. Misschien heeft hij last van gebrek aan respect in zijn prive waardoor hij op de werkvloer zijn gram moet halen op onschuldige mensen die een avondje uit zijn. Sorry Teejater maar denk dat jullie iets beter moeten gaan kijken naar het personeel wat je binnenhaalt want dit is geen reclame voor jullie bedrijf. Nu snap ik ook waarom zelfs Tino Martin er niet voor kan zorgen dat jullie bedrijf vol zit want wij zullen vast niet de enige zijn die door dit heerschap zijn lastiggevallen. Had aangifte doen maar zin in dit land, dan had ik het wel geweten en had deze mijnheer zijn beroep nooit meer uitgevoerd.
Leuke club met goeie DJ!
Is altijd wel gezellig, maar beetje jammer dat het gister 10-08-19 een uur eerder stopte, omdat het te rustig was. Dit was niet aangegeven of iets. Ineens stopte ze, konden we geen drankjes meer halen en werden we eruit gestuurd. Beetje jammer..
'T Teejater, wat heb ik hier 2 GEWELDIGE avonden gehad tijdens feestweek Naaldwijk. De woensdags kwam Sefa hier optreden. Wij hebben 1,5 uur heen gefietst en 1,5 uur terug. En we hebben zoon fantastische avond gehad dat we de donderdag avond weer op en neer zijn gefietst. Het was echt perfect. Van de mensen achter de bar, tot de geweldige optredens. Geluid stond lekker hard, en de lichten waren erg mooi. 5 sterren!
Mooie lokatie voor een avondje uit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid