facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ted Culinair

Ted Culinair

Info

Bedankt voor het "liken" van onze Facebookpagina. Leuk dat je hier bent! Ted Culinair maakt van ieder event een culinair en gastvrij succes waarbij alle zintuigen worden geprikkeld! Bekijk onze pagina voor het laatste nieuws en onze events.

Geschiedenis

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende restaurants en cateraars. Deze ervaring heb ik gebundeld.

Catering:
Samen met mijn passie voor het koken bent u hier op het juiste adres voor de perfecte invulling voor uw feest, bruiloft, evenement of andere gelegenheid. Zowel bij u in het bedrijf, bij u thuis of op een prachtige locatie in Nederland.

Ted Culinair biedt u een breed assortiment gepresenteerd op een trendy manier. Daarbij wordt gewerkt met traditionele en vernieuwende concepten. Alle gerechten worden bereid met kraakverse streekproducten van het seizoen.

Samen met mijn medewerkers wordt van elk evenement een culinair en gastvrij succes gemaakt waarbij alle zintuigen worden geprikkeld!

Advisering Bedrijfscatering:
Ted Culinair adviseert en ondersteunt organisaties bij alle vraagstukken op het gebied van catering, horeca en hospitality binnen het bedrijfsleven. Met als doel de bedrijfscatering dichter bij de horeca te brengen.

- Besparingspotentieel in kaart brengen en doorvoeren
- Doorlichting bedrijfsrestaurant; verbetertraject kwalitatief en/of financieel
- Aanpassingen/ontwikkelen van concepten aan veranderende werkomstandigheden
- Begeleiden van opstarts van restaurants
- Projectmanagement
- Het verzorgen van trainingen/ workshops met als doel de motivatie van het personeel vergroten
- Interim manager/ Chefkok
- Snelle kwaliteitslag leveren

Adres: Klaverweide 39, 1688 BA Nibbixwoud
Telefoonnummer: 0650646514
Stad: Nibbixwoud
Route: Klaverweide 39
Postcode: 1688 BA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De DRES Nibbixwoud De DRES Nibbixwoud 324 meter Ben hier geweest voor een indoor skeelertraining van mijn dochter. De zaal is daar pr...
Recensies
Normaal is het lekker maar vanavond was de kip?saté niet lekker erg vet het leek op varkenssate normaal is kipsate mals maar dat was dit niet heel jammer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid