facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teconomy BV

Info

ATS Teconomy is (sinds 2005) dé specialist op het gebied van scripting, packaging en virtualisatie van applicaties en systemen. Daarnaast levert ATS Teconomy ook consultancy op het gebied van Workspace- en Clouddiensten.

Geschiedenis

Teconomy is een ICT-dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in (re)packaging en virtualisatie van applicaties en systemen. Onze consultants zijn dan ook echte professionals die een actieve bijdrage leveren aan het resultaat van onze opdrachtgevers.

Deze expertise leveren wij op projectbasis maar voeren ook fixed price projecten uit in onze eigen package-straat. Klanten hebben dan de mogelijkheid om in te loggen op een speciale portal om zo real-time de voortgang te monitoren.

Wij hanteren het Shared Knowledge principe. Wat betekend dat al onze consultants middels ons intranet met elkaar in verbinding staan en zo de beschikking hebben over een uitgebreide knowledge base met hierin best-practises, scripts, tools, applicaties en ready-to-go packages.

Onze “Teconomy Academy” zorgt met gecertificeerde trainers dat alle kennis up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen in ons werkveld.

Adres: Hogeweg 39D, 5301 LJ Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 085-500100
Stad: Zaltbommel
Route: Hogeweg 39D
Postcode: 5301 LJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zaltbommel in beeld door de jaren heen Zaltbommel in beeld door de jaren heen 121 meter Wil je alle oude foto's van ZALTBOMMEL op je gemak bekijken? Klik dan op de link hier...
Powerwalk Zaltbommel Powerwalk Zaltbommel 1 km Je kunt het hele jaar door instromen na onze Beginnerscursus. Kijk op de website voor...
Wijkhuis De Spellewaard Wijkhuis De Spellewaard 2 km De ontmoetingsplek voor de héle Spellewaard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid