facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Techportal

Info

Maak van wetenschap en techniek in jouw klas een feest. Wij delen berichten over contextrijk lesmateriaal en willen jou inspireren met mooie voorbeelden van samenwerking tussen onderwijs en bedrijven.

Geschiedenis

Techportal wil jongeren interesseren voor techniek en wetenschap. Door onze doeprogramma's worden ze uitgedaagd om te ontwerpen, te ontdekken en te ondernemen. Dit alles in een contextrijke omgeving, ondersteund door scholen en bedrijven.



"Techport is het netwerk van meer dan 70 scholen, bedrijven en overheden en is actief in de Metropoolregio Amsterdam, met de IJmond als kern. Onze ambitie is om in 2030 dé excellente economische regio van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie te zijn. We werken samen aan innovaties op het gebied van duurzaamheid en digitalisering, een gezonde arbeidsmarkt, een actueel en uitdagend opleidingsaanbod en aan voldoende talent."
Adres: Rooswijkweg 61, 1951 MH Velsen-Noord
Telefoonnummer: 0251 - 491853
Stad: Velsen-Noord
Route: Rooswijkweg 61
Postcode: 1951 MH



op zoek naar gerelateerd: Vmbo Techniek, Techniekpact Kop van Noord-Holland, Techniek lesmateriaal, Tech Your Talent, Tech havo, Lesmateriaal Techniek vmbo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vrienden van Velsen-Noord Vrienden van Velsen-Noord 842 meter Sociaal en maatschappelijk betrokken bij Velsen Noord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid