facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TechnoVision VOF

TechnoVision VOF

Info

TechnoVision BV repareert alle witgoed (wasmachines, wasdrogers, enz.), inbouwapparatuur en klein huishoudelijke apparaten aan huis of in onze werkplaats.

Adres: Stationsstraat 41, 3851 NB Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-560212
Stad: Ermelo
Route: Stationsstraat 41
Postcode: 3851 NB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Wasmachine reparatie Ermelo, TechnoVision Capgemini, Tv Ermelo, Elektronica winkel Ermelo, Wasmachine service, Witgoedspecialist, Witgoed Harderwijk, Witgoed reparatie Harderwijk
Recensies
In de winkel fijn geholpen. Koelkast besteld, na 2 weken wordt de koelkast geleverd maar verkeerde kleur. Duurt nog een maand voordat de juiste geleverd kan worden. Geen excuus, helemaal niks. Wat een domper na de prettige ervaring in de winkel. Juist voor lokale ondernemer gekozen ipv internet. Had ik dat laatste maar gedaan, had ik 'm allang in huis gehad!
Zeer vakkundig advies. Stelden me gerust toen ik dacht een defecte vaatwasser te hebben en gaven me tips. Dit bleek voldoende om de storing op te lossen zonder bij mij thuis te hoeven komen. Ik raad dit bedrijf absoluut aan!
Goede service en scherpe tarieven. Een aanrader voor uw reparaties!
Door een ervaren en oprechte medewerker geholpen. Hij kende de machines van binnen en van buiten en kon van elke machine de goede en eventuele mindere eigenschappen benoemen. Door hem ook geholpen aan een mooie wasmachine en droger! Installatie ging ook goed, het was allemaal snel geregeld en we hebben een goede uitleg gekregen over het gebruik en onderhouden van de machines. Erg tevreden met de service!
Super tevreden! De monteur kwam voor de problemen met de droger, die overigens top verholpen zijn ondertussen draaide de wasmachine.... wij hadden al wel gemerkt dat die vreselijk herrie maakte, maar wij dachten dat we de machine beter moesten uitbalanceren. De monteur vertelde dat de schokbrekers niet meer goed werkten. Ik vind dit top!!!! De wasmachine is dezelfde week nog gerepareerd!!! Grote klasse.
Top en eerlijk bedrijf voor al u witgoed, Verlichting en klein elektrisch apparatuur. Hier zit ook een zeer goede keukenbouwer in. Monteurs zijn erg vriendelijk en vakkundig..prijs kwaliteit verhouding perfect.
Snel geholpen. Het instaleren werd door iemand gedaan die inviel bij ziekte. Deze man was niet echt technisch handig, wat hij zelf al aangaf, maar het is goed gekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid