facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Techno Trade

Techno Trade

Info

Techno Trade levert verspanende gereedschappen zoals frezen, freeskoppen, wisselplaten, draaibeitels en freesplaten, machinetappen en gereedschaphouders.

Geschiedenis

Verspanend gereedschap.
Techno Trade levert sinds 1996 verspanende gereedschappen zoals frezen, freeskoppen, wisselplaten, draaibeitels en freesplaten, machinetappen en gereedschaphouders.
Techno Trade vertegenwoordigd exclusief de firma Dur-Me, Dijet, UFS en NTTool.

Wij leveren de volgende verspanende gereedschappen:

Frees

Frees van Dur-me.
Tot het leveringsprogramma spiebaanfrees, 3-snijders, vingerfrees, meersnijder, radiusfrees, kopieerfrees , bolkopfrees, ruwfrees en conische frees. De frezen worden geproduceerd in HSS, PM of VHM-uitvoering.

Freeskop

Freeskop met hardmetalen wisselplaten van Dijet. Freeskop met hardmetalen wisselplaten zoals vlakfrees, hoekfrees, radiusfrees en kopieerfrees oftewel bolkopfrees, hoge voedingsfrees en Diemeaster. (Diemaster is een freeskop met ronde wisselplaten). De vlakfrees van Dijet is leverbaar in 3 uitvoeringen.
Dijet levert de freeskop als opsteekfrees, inschroeffrees en schachtfrees met wisselplaten.
Inschroeffrees is een freeskop met uitwendige schroefdraad, met wisselplaten.

Wisselplaten

Wisselplaten van Dijet. Zowel draaibeitels als freesplaten.
Dijet produceert verspanende gereedschappen in hardmetaal, cermet en CBN.

Hardmetalen draaibeitels van Dijet zijn altijd volgens ISO geproduceerd en zijn geschikt voor het voordraaien en nadraaien. Zowel inwendig draaien als uitwendig draaien. De draaibeitels van Dijet met de SZ spaanbreker zijn goed voor het voordraaien van Rvs. Tevens zijn de draaibeitels van Dijet uitermate geschikt voor het glad nadraaien.

Freesplaten voor de freeskop zoals de vlakfrees, hoekfrees, High feed mill (hoge voedingsfrees), kopieerfrees oftewel bolkopfrees, radiusfrees en de Diemaster, een freeskop met ronde wisselplaten.
Kopieerfrees en radiusfrees zijn uitermate goed geschikt voor het zeer glad nafrezen van staal, Rvs, Titanium, Inconel en Aluminium.

Machinetap

Machinetap van UFS.
UFS produceert verspanende gereedschappen in de vorm van machinetap, roltap en synchroontap.
De machinetap wordt geleverd voor blinde gaten of doorlopende gaten, machinetap met linkse schroefdraad of rechtse schroefddraad. Machinetap met interne koeling zijn ook leverbaar. Er worden de volgende tappen geproduceerd; metrische tap, roltap, unc tap, unf tap, npt tap en trapezium tap.

Gereedschaphouders

Gereedschaphouders voor verspanende gereedschappen van NTTool.
NTTool produceert gereedschaphouders zoals de spantanghouder, spantang, Hydrodehnhouder, krimphouder, Milling Chuck en opsteekdoorn. De gereedschaphouders worden geleverd in Din 2080, Din69871 Sk40 SK50, MasBT30 BT40 Mas BT50, Hsk63 Hsk80 Hsk100 en Hsk125.
NTTool heeft ook gereedschaphouders in “big-plus”.
Gereedschaphouders van NTTool blinken uit in rondloop nauwkeurigheid,stijfheid,klemkracht en levensduur.

Naast de 4 merken die wij exclusief vertegenwoordigen in Nederland (UFS, Dur-Me, Dijet en NTTool), werken wij reeds jaren nauw samen met andere fabrikanten van verspanende gereedschappen, zodat wij u van dienst kunnen zijn met een zeer compleet pakket voor al uw verspanende gereedschappen. Hierover leest u meer onder de tab overig gereedschap.

Techno Trade kenmerkt zich door gedegen vakkennis, klantbetrokkenheid en meedenkmentaliteit.
Service en leverbetrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij verkopen niet alleen verspanende gereedschappen, wij bewijzen ons als betrouwbare en deskundige partner.

Adres: Spanjesstraat 17, 6065 BT Montfort
Telefoonnummer: 0475549000
Stad: Montfort
Route: Spanjesstraat 17
Postcode: 6065 BT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IWT.NL IWT.NL 256 meter Alles op het gebied van alternatieve energie en energie besparing!!
Event Media Group Event Media Group 265 meter Vertaald door Google Werd heel snel gereageerd op mijn vragen. Dank u zeer Origineel...
Vinco Racing Engineering Vinco Racing Engineering 477 meter Iedere keer leveren ze puik werk af, dus we blijven hier terugkomen voor onze prototy...
Stiphout Plastics Stiphout Plastics 2 km Ze vragen personeel,ik doe mijn sollicitatie,en je hoort er niks meer van,ze hebben C...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid