facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Techno Service

Info

Techno Service. Is een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in reparatie en onderhoud van consumentenelektronica. Zoals TV , Radio,Video, Audio

Geschiedenis

Techno Service.

Is een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in reparatie en onderhoud van consumentenelektronica. Zoals TV , Radio,Video, Audio, maar ook (High-End Audio) en zelf buizen-techniek / spoelen recorders / tape decks, ETC

Wij doen Onderhoud en Reparatie aan u Computer Laptop, Internet, Netwerken
Reparatie en onderhoud Kabel Tv-Radio-Internet-telefoon-videobewaking
Het aansluiten of afstellen van u apparatuur bij u bedrijf of woning.
Wij zijn gespecialiseerd in DJ licht en Geluidsapparatuur Elektronische muziek apparatuur zo als Versterkers,Keyboards,Synthesizers,Drumcomputers, Mengtafels digitaal of analoog.
Modificaties uitvoeren aan u dure geluids apparatuur versterker /cd-speler/ ETC met als resultaat een betere geluidskwaliteit. waardoor u nog meer kan genieten van u muziek.

Adres: Nijverheidsweg 6D, 1851nw Heiloo
Telefoonnummer: 0725112532
Stad: Heiloo
Route: Nijverheidsweg 6D
Postcode: 1851nw



op zoek naar gerelateerd: Reparatie geluidsapparatuur, Beeldbuis reparatie, TV Reparatie Hoorn, TV reparatie offerte aanvragen, Samsung tv scherm vervangen prijs, Reparatie platenspeler, Hifi heiloo, Philips TV reparatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Radio Bakker Heiloo Radio Bakker Heiloo 703 meter Goed geholpen en het wordt thuis geïnstalleerd. Waar vind je dat nog?
Recensies
Heel goede service. Mike heel erg bedankt dat je onze tv zo snel en goed gemaakt hebt.
Technisch en veel omvattend reparatie bedrijf voor velerlei soorten electronica
Ben erg tevreden over de service omdat wij een Sony tv van mijn vader hadden die het niet meer deed hij is lang weg geweest maar het probleem is opgelost en de tv werkt weer prima. Uitstekende service.
Onze oude cd speler gemaakt, wat gerenommeerde zaak niet lukte, puik !! wij zagen het eerlijk gezegd zwaar in, maar je hebt fantastisch gepresteerd, klasse !! Nogmaals dank .
Techno service heeft mijn 3 jaar oude Philips tv, die in een oneindige software loop terecht was gekomen, weer tot leven gebracht. De reparatie was afgesproken op no-cure no-pay basis. Ik ben zeer tevreden met de service en het resultaat.
Perfect geholpen met kapotte afzuigkap. Bleek een kapotte printplaat. Hebben ze perfect gerepareerd. Onkosten 15 euro in plaats van 800 euro bij vervanging. Top!!
Vertaald door Google Goed serveert Origineel Good serves
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid