facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Technische Unie

"Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie uw partner voor de levering van al uw installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, luxe sanitair, verwarming en klimaattechniek. Onze klanten zijn bedrijven die actief zijn in de installatiebranche de woningbouw of utiliteit, bouw, industrie, semi-overheid en detailhandel."
Adres: Het Sterrenbeeld 20, 5215 ML 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31736873687
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Het Sterrenbeeld 20
Postcode: 5215 ML



op zoek naar gerelateerd: Technische Unie Eindhoven, Technische Unie particulier, Technische Unie aantal vestigingen, Technische Unie Utrecht, Technische Unie Alkmaar, Technische Unie Den Bosch, Technische Unie openingstijden, Technische Unie catalogus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ITrainee ITrainee 2 km ITrainee heeft een eigen SAP College en zoekt Bachelors en Masters die SAP consultant...
Eatcard Eatcard 3 km Vertaald door Google Geweldige mensen die aan geweldige dingen werken. Het is het vol...
Wifi-Today Wifi-Today 4 km Wifi or Network Problems? We have the Solution.
tweeb tweeb 4 km Tweeb is een jong bedrijf dat professionele diensten levert op het gebied van websit...
Team Rockstars IT Team Rockstars IT 4 km Er zijn weinig bedrijven zoals Team Rockstars IT. Intern wordt er radicaal voor werkg...
Van Geenen Automatisering Van Geenen Automatisering 5 km Ik ben een Senior Java Developer met 12 jaar ervaring in Java development. Sinds 2019...
Recensies
Wat een slecht filiaal is dit zeg! Wij komen al jaren bij de TU vestigingen door het gehele land maar dit hebben we nog nooit meegemaakt. Wij zijn een project aan het draaien in Den Bosch en daardoor gemiddeld 2x in de week een bestelling afhalen bij deze vestiging. Het blijkt dat het later open gaan dan 7.00 meer regel dan uitzondering is. Maar vandaag, 22-2, spant tot nu toe te kroon. Om 7.25 stonden er al ca. 30 man voor de deur te wachten! Ik ben maar weggegaan want het zag er niet naar uit dat iemand aanstalten ging maken om de deuren open te gooien.... Mijn gedachte is dat de filiaalmanager en de mannen van de balie maar iets anders moeten gaan doen want dit kan echt niet!
Langs geweest bij de winkel en ook telefonisch contact gehad met ene Ben Geritsen. Een van de meest onvriendelijke medewerkers die ik in een lange tijd ben tegen gekomen. Praat op een zeer onbeschofte manier en helpt totaal niet mee. Ben een klant geworden om 1 product te kopen en vind het zo jammer dat ik dit product niet ergens anders kon kopen, want de stress die ik kreeg van die interactie was het niet waard.
Het is slechter geregeld sinds bedrijven niet meer rechtstreeks naar de service balie kunnen bellen. Materialen die we graag meteen willen ophalen worden op die manier pas na een aantal uren klaargelegd, omdat de customer service het te druk heeft of het niet doorgeeft. Di mag wat mij betreft terug naar de oude manier. Verder is het een top bedrijf.
Ze zijn aan het verbouwen maar dat is geen excuus om mensen niet te helpen. Ik kwam voor een rj45 tang en wat andere kleine dingen. Maar na een 10 minuten rondlopen en geen personeel te zien ben ik maar weg gegaan. Slechtste service die ik ooit bij een tu heb gehad. Zal niet snel meer in dit filiaal komen.
Geen goed overzicht van kosten tijdens het online bestellen en bij het afrekenen. Heren die de telefoon opnemen zijn weinig behulpzaam.
Sta nu een half uur te wachten op me spulletjes. 2 bejaarden staan op hun dooie gemakkie te werken hier
Hebben veel materiaal! Goede service en samenwerking met deze vestiging!
goed bedrijf. nemen je serieus !
Top bedrijf met fijne collega’s
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid