facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Technisch Installatie Beheer: Uw partner in gebouwenautomatisering & beheer

Technisch Installatie Beheer: Uw partner in gebouwenautomatisering & beheer

Info

Wij zijn door jarenlange ervaring uw ideale gesprekspartner omtrent projecten op het gebied van Meet- & Regeltechniek en Gebouwautomatisering voor zowel de utiliteitsbouw, kantoorbouw en woningbouw.

Geschiedenis

Technisch Installatie Beheer bv is door zijn jarenlange ervaring uw ideale gesprekspartner als het gaat om projecten op het gebied van Meet- & Regeltechniek en Gebouwautomatisering voor zowel de utiliteitsbouw, kantoorbouw en woningbouw, kortom overal waar het “klimaat” geregeld dient te worden.

Vanuit iedere invalshoek zijn wij in staat om u te ondersteunen bij uw projectrealisatie. Of het nu gaat om advisering, gedeelten van uitvoering of Turn Key projecten, u bent bij ons aan het juiste adres!

Van aanvang tot aan het einde van uw projecten, staan wij borg voor uw product dat kwalitatief hoogstaand, kostenbewust en "op maat gesneden" is, waarbij onze klantgerichtheid altijd centraal staat. "Wij zijn pas tevreden als u dat bent!"

De afdelingen verkoop, calculatie, engineering, tekenkamer, paneelbouw en projectbureau staan altijd voor u klaar om u een pasklare oplossing te bieden binnen het brede scala van mogelijkheden op het gebied van Building Automation.

Wilt u vrijblijvend, snel en vakkundig advies, neem gerust contact met ons op.

Adres: Vroenhof 3, 6301 KD Valkenberg
Telefoonnummer: +31 (0)43 352 11 50
Stad: Valkenberg
Route: Vroenhof 3
Postcode: 6301 KD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hemrika Technisch Beheer, Reznor onderhoud
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid