facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Technisch Expert Jansen

Technisch Expert Jansen

Info

Technisch Expert Jansen b.v. is een middelgroot installatiebedrijf gevestigd in Uithuizen.

Geschiedenis

Technisch Expert Jansen b.v. is een middelgroot installatiebedrijf gevestigd in Uithuizen.
Het bedrijf is opgericht in 1945 en in de loop van jaren gestaagd gegroeid naar 40 FTE medewerkers.
Elke dag rijden 30 specialisten in de provincie Groningen om de opgedragen installatieklussen te klaren.
Of het nu het leggen van een water-, gas- elektra-, riool of cv leiding is, alle installatie klussen van groot tot klein worden snel en vakkundig verricht.
Wij werken voor diverse woningbouwverenigingen, aannemers-, bouwbedrijven, Energiewacht en natuurlijk vele particuliere klanten.
Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in duurzame oplossingen als zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit of zonneboilersystemen voor het bereiden van warmwater.
Wij werken veelvuldig in de Eemshaven waar onze dochter Technisch Expert Ekema Scholtens veelvuldig opereert. Wij hebben een eigen service dienst welke 24 uur per dag paraat staat voor alle storingen aan uw installaties.
Wij hebben een eigen service en onderhoudsdienst voor cv ketels. Ook draaien wij onze hand niet om voor het plaatsen van een wasmachinekraan. Dus voor installatie klussen van groot tot klein moet u bij de Technisch Expert zijn !

Adres: Hogelandsterstraat 1, 9981 GD Uithuizen
Telefoonnummer: 0595431650
Stad: Uithuizen
Route: Hogelandsterstraat 1
Postcode: 9981 GD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jansen uithuizen pelletkachel, Expert Uithuizen, Jansen zonnepanelen, Expert Jansen uithuizen openingstijden, Solar Expert Jansen review, Warmtepomp Expert, CV-ketel Expert, Installateur Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expert Uithuizen Expert Uithuizen 0 meter Mooie grote Expert winkel met ruime keuze uit elektronica en accessoires. Verkopers g...
Noorderwind Computers Noorderwind Computers 159 meter Ik ben een weekje weg naar Lauwersoog kom ik erachter dat ik de voedingskabel van mi...
EP Lambeek Uithuizen EP Lambeek Uithuizen 494 meter Veel technische kennis in huis.
Recensies
Enige tijd geleden 19 PV panelen laten plaatsen door deze firma. Helaas begonnen enkele panelen na verloop van tijd te klapperen. Nu lees je overal spookverhalen, maar dat is hier niet nodig. Ze moeten gewoon vastliggen en als dat niet zo is, komen we z.s.m. weer langs. De heren zijn net weer vertrokken. Grote klasse!
Al jaren doen we zaken met Expert Jansen. 5 sterren verdienen ze zeker helemaal top!
Super vette plaats. Echter super vet
Top bedrijf
Hier werkt zeer vakkundig personeel. Ruim assortiment en als je iets zoekt dat niet op voorraad is word het gewoon besteld.
Winkel is ok maar personeel komt bij mij niet enthousiast over
Prima geholpen en deskundige uitleg.
goede voorlichting, service.. de klant is daar koning!
Snelle levering en duidelijk in de communicatie.
Wordt ik gebeld waarom ik maar twee sterren geef Nouofwel of ik even verantwoording wil afleggen ... dat verdiend geen schoonheidsprijs. Mooie winkel! Goede service !en die twee sterren? Dat was even te snel aangevinkt! Zeker een bezoek waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid