facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Techneutje

Techneutje

Info

"elke Techneut zijn eigen leut"
Een zachte kruidenlikeur in een oer-Hollandse stenen kruik.
Voorzien van uw eigen logo een persoonlijk cadeau.

Geschiedenis

nieuwe accessoires om Techneutje uit te schenken



"Elke Techneut zijn eigen Neut. Een orgineel geschenk in een oer-Hollandse kruik speciaal voor techneuten in Nederland. "Techneutje", een kruidenlikeur met een sterk karakter. Zo bedacht Joost van de Laar z'n "Techneutje".Dit authentieke geschenk is te verkrijgen in 3 kruiken met de inhoud 0,1L/0,35L en 0,7L. Extra attentiewaarde creëert u door uw bedrijfslogo op het etiket en/of op de drinkglaasjes. Deze zijn onderdeel van de geschenkverpakkingen en waarderingsdozen. Voorbeelden van de pakketten zijn ook te zien op Facebook evenals de aanbiedingen.Heeft u zelf een idee voor een cadeaupakket dan stellen wij dat graag met èn voor u samen. Extra service: persoonlijke bezorging/verzending.Wij leveren B2B en na vooruitbetaling."
Adres: stephensonstraat 33, 7900 AA Hoogeveen
Telefoonnummer: 085-0220086.
Stad: Hoogeveen
Route: stephensonstraat 33
Postcode: 7900 AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Heel goede en snelle service. Het is een erg leuk en origineel cadeau om te geven, en het smaakt erg lekker. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid