facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Techado - dé Dakkapelspecialist

Techado - dé Dakkapelspecialist

Info

Techado is al 15 jaar dé dakkapelspecialist. Snelle plaatsing binnen 5 uur met de hoogste kwaliteit

Geschiedenis

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en monteren van dakkapellen, d.w.z. dat wij er niets anders naast doen, dan alleen maar dakkapellen.

Wij doen dit dag in dag uit, en dat ziet u terug in onze kwaliteit, onze snelheid, efficiency en natuurlijk onze scherpe prijzen.

Dit kunt u verwachten van Techado dakkapelspecialist:

Plaatsing binnen 5 uur, dus zo min mogelijk overlast.

15 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid.

Scherpe prijzen: fabricage, montage en mobiele kraan in eigen beheer

Geen standaardmaten, alles wordt op maat gemaakt.

Complete en degelijke isolatie van de dakkapel

Nette fabricage in onze moderne werkplaats

Adres: Industrieweg Oost 2b, 6662 NE Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0481350345
Stad: Elst
Route: Industrieweg Oost 2b
Postcode: 6662 NE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: techado dakkapellen ervaringen, ervaringen techado, techado reviews, casco dakkapel, dakkapel gelderland, kosten dakkapel, techado elst ervaringen, dakkapel specialist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GW-Isolatie BV GW-Isolatie BV 0 meter Zeer slechte ervaring met GW Isolatie, sturen leerlingen, zeer lelijke vulgaten, make...
Meubelmakerij/Interieurbouw  De Meubelmaat Elst Meubelmakerij/Interieurbouw De Meubelmaat E... 293 meter De Meubelmaat is een ambachtelijke meubelmakerij voor elk in- en exterieur.
VE7 VE7 1 km Wil jij je woning verduurzamen? Ik help je graag.
Bouwbedrijf Elst Bouwbedrijf Elst 3 km Rinke de vos is een kleinschalig bouwbedrijf met 18 jaar ervaring. Wij staan voor kwa...
Recensies
Dakkapel een aantal jaar geleden geplaatst. Binnen een jaar lekkage wat binnen de garantie zou moeten vallen. Lag niet aan de dakkapel volgens Techado. Van alles vervangen rondom het dak lood, nieuw dak op zolder maar uiteindelijk bleek het toch de aanhechting van de dakkapel te zijn.. Die was verkeerd aangehecht. Nu dit is opgelost niet door Techado maar door een derde en geen lekkage meer gehad al anderhalf jaar. We hebben veel schade gehad door een half jaar af en aan lekkage door de dakkapel. Onnodig als de opdracht goed was uitgevoerd. Goedkoop is duurkoop!
Inmiddels 4 jaar een dakkapel en geen grote problemen gehad. 1x een kleine lekkage gehad welke veroorzaakt werd door een verstopte afvoer in combinatie met een zware storm recht op de constructie. Hiervoor gebeld en volgende dag kwam er iemand langs om het probleem te verhelpen.
Goedkoop maar je kunt ook niet veel verwachten. Dakkapel staat niet haaks op het dak en dat vinden ze normaal. Gat te groot gezaagd. Een dakgoot vol rotzooi en de dakpannen worden niet bijgelegd en liggen scheef op het dak. Braswerk. 1 ster is al te veel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid