facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TeamBiesbosch

TeamBiesbosch

Info

TeamBiesbosch

Geschiedenis

Wie zijn wij?

Gelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige locatie aan de rand van nationaal park de Biesbosch. Onder het motto ‘waarom moeilijk doen als het samen kan’ biedt ons team u een onvergetelijke belevenis. Actie, training, gezelligheid; u bepaalt wat er centraal staat. Winter, herfst, lente, zomer het maakt niet uit wij bieden het hele jaar door plezier, daar zorgen wij voor! Met ruim 15 jaar ervaring in de buitensport zijn wij in staat uw wensen om te zetten in een op maat gesneden outdoor-avontuur.

Onze vaste outdoorlocatie bevindt zich op het recreatieterrein de Kurenpolder. Hier kunnen wij voor uw groep een fantastisch passend uitje organiseren. Onze activiteiten kunnen we daarnaast plaats laten vinden op de door u gewenste locatie in Nederland, Duitsland en België.

TeamBiesbosch onderscheidt zich niet alleen door deze mooie locatie(s) met veel mogelijkheden, maar ook door het enthousiasme, de kwaliteit en sfeer.
Uw veiligheid is onze topprioriteit. TeamBiesbosch is TUV gecertificeerd en werkt volgens de veiligheidsnorm van de Vebon.



"Gelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie aan de rand van nationaal park de Biesbosch. Onder het motto 'waarom moeilijk doen als het samen kan' biedt ons team u een onvergetelijk uitje in dit prachtige natuurgebied. Activiteiten zoals escape island, quadrijden, klimpark, teambuilding, kanovaren in de Biesbosch."
Adres: Kurenpolderweg 31, 4273 LA Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0183-564284
Stad: Hank
Route: Kurenpolderweg 31
Postcode: 4273 LA



op zoek naar gerelateerd: Hank kinderfeestje, Adventure uitje, Outdoor activiteiten Waalwijk, Fundustry, Fun factory Harderwijk, Fun factory Gouda, Fundustry reserveren, Klimmen Oosterhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golfschool de Kurenpolder Golfschool de Kurenpolder 209 meter Je krijgt hier op een ongedwongen manier heel goed les, vriendelijke instructeurs met...
Recensies
Leuke buiten-locatie voor doe-activiteiten: klimmen, lazerschieten in bos, teambuilding enz. Relaxed personeel. Prima eten in restaurant. Voor 2e keer bezocht met 75 studenten HAS green academy
Een geweldige plek voor een bedrijfsuitje. Veel verschillende mogelijkheden zowel op hun eigen terrein als in de Biesbosch. Leuk personeel en heerlijk om hier na afloop een gezellig drankje te doen. Ze hebben ook mogelijkheden voor familiefeestjes, kinderfeestjes en met het klimpark ook voor particulieren.
Afgelopen donderdag heeft ons afdelingsuitje plaatsgevonden bij Team Biesbosch. Team Biesbosch was vanaf het begin heel meedenkend. We zijn een keer op locatie geweest om het programma af te stemmen. Meteen merkten we dat ze ontzettend goed mee dachten met wat wij wilden. Dit is iets dat we erg waardeerden aangezien we met een groep van 250 mensen zouden komen van 25 tm 65 jaar. De dag zelf verliep ook geheel perfect; alles zeer gemoedelijk en toch georganiseerd. We hebben ontzettend veel complimenten van collega's gekregen over de leuke dag, zowel van de jongeren als de ouderen, alsook van de rustige en de actieve mensen: iedereen vond het leuk. Ook het eten en drinken was heerlijk en top geregeld. Ik kan dus niet meer dan Team Biesbosch ontzettend aanraden voor personeelsfeestjes!
Organisatorisch niet heel sterk als het gaat om time-management. Bij vlotbouwen als teambuilding-activiteit mag er best wel wat te bouwen zijn voor de deelnemers. Dat was nu nauwelijks het geval.
De activiteiten waren erg leuk, maar de overnachting was erg koud
Een top plek voor bedrijfsuitjes en andere activiteiten. Activiteiten zoals escaperoom, iscape island, quadrijden en nog veel meer. Erg mooie locatie met vakkundig personeel!
Ruime mogelijkheden qua activiteiten. Er is voor iedereen wel wat te doen. Begeleiding verliep prima. Eten lekker. Dj achteraf om de beentjes mee los te gooien. Kortom een geslaagd personeelsuitje
Het klimpark was leuk, beetje jammer alleen dat quad rijden niet meer ging aangezien de scholen hier weer beginnen. Echter hebben wij nog 3 weken vakantie.
Leuk team. We hebben Quad gereden en het klim parcours gedaan. Goede uitleg en was erg leuk om te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid