facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Team Tomale Kickboxing

Team Tomale Kickboxing

Info

Team Tomale Kickboxing is kickboksen voor jong, oud en recreant

Adres:
Telefoonnummer: 0628429927
Stad: Oss



op zoek naar gerelateerd: Kickboksen Oss, Kickboksen Oss Kraus, Kickboksen kind Oss, MMA Oss, Boxen Oss, Pt kickboxing, Kickboksen Wijchen, Bootcamp Oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcentrum Tapia Sportcentrum Tapia 0 meter Bij dit gezellige sportcentrum kun je niet alleen fitnessen, maar ook sporten beoefe...
Sportcentrum Tapia Sportcentrum Tapia 1 meter Bij dit gezellige sportcentrum kun je niet alleen fitnessen, maar ook sporten beoefe...
SKDO SKDO 1 km Superleuke, kleinschalige club met enthousiaste trainers! Elke maandag- een vrijdagav...
Jiu Jitsu Factory Jiu Jitsu Factory 44 km Braziliaans Jiu Jitsu
Recensies
Team Tomale is een hechte groep, de kennis van Mike is erg breed en er worden meer technieken behandeld dan alleen de standaard stoten en trappen. Sport er nog steeds met veel plezier. De technieken en mijn lichaam gaan er nog iedere les op vooruit. Hoop hier nog lang te sporten 20kg vet kwijt door de trainingen.
Mike geeft goede lessen. De groep is gezellig en iedereen is welkom. Op ieder conditioneel niveau kun je mee doen. Zijn brede kennis over vechtsport helpt bij het verbeteren van techniek en houding.
Hele fijne afwisselende lessen waarin je je helemaal kan uitleven waardoor een uur zo voorbij is. Pittig, maar al gauw merk je dat je je conditie snel opbouwt. Mike is een fijne goede instructeur!!
Dankzij Mike ga ik met plezier sporten. De lessen zijn afwisselend en Mike weet iedereen op z’n eigen niveau uit te dagen.
Hele fijne sportschool waar de kinderen op een hele leuke manier les krijgen. Mijn zoontje gaat iedere keer met heel veel plezier na zijn lessen.
Een Sportschool met veel aandacht voor techniek en conditie! De lessen zijn gevarieerd en er is aandacht voor iedereen! Tomale kickboxing is super!
Leuke en leerzame kickbox lessen @team Tomale
Goed voor je conditie en vecht-skills
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Team Tomale Kickboxing met het openbaar vervoer


Oss West 490 meter
Sprinter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid