facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Team Sportservice West-Friesland

Info

Team Sportservice West-Friesland is een advies- en organisatiebureau voor sport en voert het gemeentelijk sportbeleid uit van gemeenten in West-Friesland.

Geschiedenis

Sportservice West-Friesland geeft uitvoering aan het sportbeleid van de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Medemblik, Opmeer en deels van Stede Broec en Koggenland. Wij geven in de hele regio West-Friesland uitvoering aan het regionaal samenwerkingsverband Aangepast Sporten.
Medewerkers van Sportservice West-Friesland komt u vooral tegen bij u in de buurt. Wij geven gymlessen voor bassischolen, fitness voor senioren in verzorgingshuizen, adviseren mensen met een beperking over sportmogelijkheden en organiseren samen met sportverenigingen sportstimuleringsactiviteiten. Ook bieden wij een helpend hand als verenigingen binnen West-Friesland tegen knelpunten aanlopen. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten voor sportverenigingen om de vereniging op weg te helpen bij bijvoorbeeld de werving van leden, vrijwilligers of sponsors.

Adres: Dorpsstraat 84a, 1688 CH Nibbixwoud
Telefoonnummer: 0229287700
Stad: Nibbixwoud
Route: Dorpsstraat 84a
Postcode: 1688 CH



op zoek naar gerelateerd: Team Sportservice vacatures, Jouw Team Sportservice, Team Sportservice Schiedam, Sport West-Friesland, West Beweegt vacatures, Vacature sport Noord-Holland, Molenaar teamsportservice nl, Vacature aangepast sporten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid