facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Team Spirit Beverwijk

Team Spirit Beverwijk

Info

Team Spirit heeft een grote groep wedstrijdvechters die geregeld in het binnen- en buitenland deelnemen aan wedstrijden.

Geschiedenis

TEAM SPIRIT @ CARDIO FITNESS BEVERWIJK

Naast recreanten worden onder de vlag van TEAM SPIRIT hier ook wedstrijdsporters getraind.

De verschillende disciplines van de vechtsport worden gegeven door prominente kampioenen van voorheen. De wedstrijdploeg staat onder leiding van Brian Douwes. Verder worden de lessen ondersteund door professionals bestaande uit toptrainers en coaches uit de vechtsportwereld zoals bijvoorbeeld Rodney Glunder en Red 'The Spartanian' Cairo.



"ALLES OP HET GEBIED VAN GEZOND EN FIT LEVEN ONDER ÉÉN DAK...!Cardio Fitness Beverwijk is op maandag t/m vrijdag van 05.00 – 24.00 uur open. Ook in de weekenden hebben wij ruime openingstijden van 8:00 tot 22:00 uur. Cardio Fitness Beverwijk heeft een totale vloeroppervlakte van maar liefst 3000 vierkante meter! Ruime fitness, kracht en cardio mogelijkheden en er worden groepslessen aangeboden in de 3 groepszalen, waar u lessen kunt verwachten zoals Seniorenfit, Bokzakstrainingen, Kickboksen etc. Er is een vast team van personal trainers, die verschillende trainingen aanbieden. Daarmee heeft Cardio Fitness Beverwijk alles op het gebied van gezond en fit leven onder één dak…!"
Adres: parallelweg 128-G, 1948NN Beverwijk
Telefoonnummer: 0251-218437
Stad: Beverwijk
Route: parallelweg 128-G
Postcode: 1948NN


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 23:45
Dinsdag: 06:00 - 23:45
Woensdag: 06:00 - 23:45
Donderdag: 06:00 - 23:45
Vrijdag: 06:00 - 23:45
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Cardio Fitness Beverwijk, Cardio Fitness Beverwijk opzeggen, Calisthenics Beverwijk, Cardio Fitness Beverwijk instagram, Sporten in Beverwijk, Personal trainer Beverwijk, Spinning Beverwijk, CrossFit Beverwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BVV de Kennemers BVV de Kennemers 541 meter 3 grote voetbalvelden, grote parkeerplaats, ruim voldoende omkleedkamers. Grote kanti...
Sv Beverwijk Sv Beverwijk 691 meter Top kantine en een leuke vereniging
Amsterdam Notorious Amsterdam Notorious 1 km Amsterdam Notorious - tournament paintball team
Recensies
Op me 60ste weer naar de sportschool toe. Wil gezonder leven. Fijne sportschool. Niemand die je nakijkt. Gelukkig loopt er van alles. Van spierbundel tot 60 plussers met iets van buikje. Kan gewoon bij deze sportschool. Met na afloop een super bakkie koffie met gezellig personeel achter de bar.
Sinds februari lid hier, al eerder eens een proefles genomen. Fijne gym, het team heeft alles uit de kast getrokken om het echt een compleet totaal pakket te laten zijn, nogsteeds komt er gewoon apparatuur bij!! Geen belachelijk hoge prijzen maar wel lekker serieus trainen. Kan niks anders zeggen maar top gym.
Super goed met kinderen, weten mijn kind goed te coachen en motiveren
Top sportschool, heb hier al 4 jaar lang een lidmaatschap, al sinds mijn 14e en heb daar volkomen geen spijt van! Ik heb door de jaren heen gezien hoe de sportschool zich evolueerde naar op dit moment top sportschool. Qua grote is de faciliteit aardig groot, helaas vaak druk tijdens piekuren maar dat is te verwachten. Groeten, Ahmed a
Jet is een mooie , geordende en nette sportschool. Goeie service ook en professionele spullen allemaal. En de hygiëne regels staan daar hoog un het vaandel. Nee naar mijn mening voor mij echt de beste sportschool die er is. Top top en nog eens top!!
Meest complete sportschool voor jong en oud, beginner tot gevorderde in Beverwijk, Heemskerk e.o.
Ruime openingstijden ook met de feestdagen Top apparatuur Super groot Schoon Gezellige sfeer Prijs in verhouding met wat je krijgt is echt niet hoog.
Super mooie sportschool en fijne mensen een ontspannen zweer heb het er erg naar mijn zin
Top lekker veel groepslessen en grote fitness ruimtes + ruime openingstijden!.
Zonder enige twijfel de beste sportschool van Beverwijk en omstreken. Drie gigantische ruimtes vol met het beste apparatuur van het wereldmerk Panatta. Voor iedere spiergroep heb je een ruime keus aan diverse trainingen en apparaten. Ook voor vakkundig advies zit je hier goed. Zowel persoonlijk als met behulp van de digitale trainingsschema pilaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid