facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Team Riwal Benelux

Team Riwal Benelux

Info

Riwal Hoogwerkers bv

Geschiedenis

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten van klein tot groot in nagenoeg iedere branche.

Naast het verhuren, onderhouden en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en technische diensten voor de machines. Riwal heeft eigen (indoor) opleidingscentra met onder meer opleidingen voor het werken met hoogwerkers, verreikers en heftrucks en voor het veilig verplaatsen van lasten.

Bij Riwal streven wij naar het realiseren van de beste klantervaring in de sector. Met behulp van onze medewerkers willen wij het hoogste niveau bereiken op het gebied van veiligheid, productiviteit en service.

Door onze expertise, klantgerichtheid, ons assortiment en advies op maat is veilig en efficiënt werken op hoogte voor iedereen bereikbaar.



"Riwal Holding Group bv is an international rental company operating in 16 countries. Riwal rents out a range of construction equipment mainly aerial work platforms, telehandlers and forklifts. This location is the headquarters of Riwal"

"Riwal Holding Group bv is an international rental company operating in 16 countries. Riwal rents out a range of construction equipment mainly aerial work platforms, telehandlers and forklifts. This location is the headquarters of Riwal"
Adres: Maxwellstraat 27, 3316GP Dordrecht
Telefoonnummer: 0786181888
Stad: Dordrecht
Route: Maxwellstraat 27
Postcode: 3316GP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Patriot International Patriot International 888 meter Volgens afspraak de gehuurde equipment opgehaald.
Riwal Riwal 3 km Riwal is one of the leading specialists in rental and sales of powered access equipme...
Clown Zassie Entertainment Clown Zassie Entertainment 5 km Huiskameroptreden geboekt voor kinderfeestje. Van het begin tot het einde geweldig. I...
Recensies
Super bedrijf
Vertaald door Google Riwal is een zeer incompetent en inconsequent bedrijf. Hoe verklaar je een bedrijf dat willekeurig proforma uitgeeft zonder capaciteit om aan de vraag te voldoen na ontvangst van betalingen. Maar heeft nog steeds niet de capaciteit om het geld van de klant op verzoek terug te betalen. Origineel Riwal is a very incompetent and inconsistent company. How do you explain a company who issues Proforma randomly without capacity to meet demand after receiving payments. Yet still lacks capacity to refund customer's funds upon request.
Vertaald door Google Zeer gastvrij voor hun gasten. Origineel Very hospitable to their guests.
Vertaald door Google Het beste Origineel The best
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid