facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Team Outdoors

Team Outdoors

Info

Team Outdoors provides essential and high quality outdoors hiking, camping and fishing products for your next adventure. Visit us at www.team-outdoors.nl or our store at the address listed above.

Geschiedenis

We are a company that wants to share our love for camping and outdoors travel and hiking in Europe. Based in the city of Nijmegen - an eastern city bordering Germany - we easily send any of our products if you are within or outside of the Netherlands.

We are constantly adding products to our website so if we don't carry something we will have it soon.

You can also send us an message on facebook, email us at [email protected], or drop by if you want to pick up something at our store if you like or if you have any questions!

-----------------------------------------------------------------

Wij zijn een bedrijf dat wil onze liefde voor het kamperen en reizen buiten en wandelen in Europa te delen. Op basis in de stad Nijmegen - een oostelijke stad grenst aan Duitsland - we gemakkelijk te sturen een van onze producten als u binnen of buiten Nederland.

Wij zijn voortdurend op het toevoegen van producten aan onze website, dus als we niet iets wat we zullen het binnenkort te dragen.

U kunt ons ook een e-mail, bel of kom langs als je wilt halen iets in onze winkel als je wilt of als u vragen hebt!



"Team Outdoors is een bedrijf dat al jarenlang actief is in de Outdoor en Hengelsport branche. Naast de Team Outdoors webshop vind je in de showroom in het Gelderse Wijchen de artikelen van veel gerenommeerde hengelsport en outdoor merken. Team Outdoors kenmerkt zich door een zeer ruim assortiment waarvan het meeste direct uit voorraad leverbaar is.Team Outdoors is aangesloten bij diverse keurmerken en wordt door klanten beoordeeld met een 9,1."
Adres: Edisonstraat 22a, 6604BV Wijchen
Telefoonnummer: +31247950212
Stad: Wijchen
Route: Edisonstraat 22a
Postcode: 6604BV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Team Outdoors Kortingscode, Team Outdoors retour, Eigenaar Team Outdoors, Team outdoors korda, Hengelsport Vught, Hareco, Hengelsport Klarna, Viswinkel klarna
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trakker.eu Trakker.eu 0 meter alleen maar goede ervaringen blijf al mijn trakker spullen er kopen
DBG Koi & Aqua DBG Koi & Aqua 1 km Mooie vissen Dion is aardige kerel met hart voor zijn klant
Recensies
Hier ook zoals meerdere ontevreden klanten een rodpod besteld. Deze stond op de site als “ direct leverbaar”. Zondagavond besteld, en volgende dag een order update. Order update was dat de bestelling gewijzigd was naar 2a3 dagen levertijd. Direct op dezelfde mail gereageerd en daarin aangegeven dat ik juist de rodpod besteld had bij hun omdat deze op “ direct leverbaar “ stond. Een dag later dus niet op dezelfde dag terwijl ik binnen een minuut op de order update gereageerd had een mail dat het product nooit op “ direct leverbaar” kan hebben gestaan. Hieruit maak ik dus op dat ze zeggen dat ik lieg.l?! Na een belletje nogmaals aangegeven dat ik de rodpod uiterlijk donderdag nodig had. Daarbij gaven ze al aan dat dat niet ging lukken. Toen aangegeven dat ik product dan retour stuur als deze niet op tijd bij mij is. Nu dus te laat mijn rodpod binnen… weer een mail gestuurd om een retour ticket te ontvangen…deze konden ze niet voor mij regelen en ook moet ik zelf de verzendkosten dragen! Ik vind het geen stijl en totaal klant onvriendelijk hoe ze te werk gaan. Absoluut mijn laatste keer dat ik daar een order geplaatst heb!!
Bestelling gedaan van diverse kledingstukken.Levertijd was 1 tot 2 weken tijdens bestellen. Na 2 weken nog niets gehoord dus er maar achteraan bellen. Mijn bestelling was nog niet compleet binnen bij deze firma en dat zou nog eens 1a2 weken duren.....Oke,niet blij mee want dat was niet volgens afspraak.Ook wilde mitchel er niets van weten om wat wel al binnen was op te sturen...dus dan maar weer wachten...Na 4 weken maar weer zelf erachter aan bellen want helaas weer niets gehoord..Blijkt dat de rest van mijn bestellingnog niet leverbaar is.Erg vervelend en nog vervelender dat er 0,0 communicatie van jullie kant is.Wat wel geleverd kon worden is opgestuurd en wat niet geleverd kon worden door jullie, geannuleerd.Zegt mitchel doodleuk "dat kan,maar dan moet je wel extra verzendkosten betalen aangezien je niet meer boven de 50 euro zit,regels zijn regels". SCHANDALIG.Jullie houden mij een maand aan het lijntje zonder ook maar enige communicatie en jullie kunnen niet leveren,en ik moet dan maar extra betalen?? Aangegeven dat ik het er niet mee eens was en of ik zijn baas/ leidinggevende kon spreken. De reactie van mitchel was dat die veel te druk is voor dit soort dingen en toch hetzelfde zou zeggen.. Daar kon ik het mee doen... Kortom mijn eerste en laatste bestelling en mijn advies is NIET KOPEN! bij dit bedrijf
Ik heb echt al meerdere bestellingen gedaan bij Team Outdoors en dat heb ik gedaan omdat mijn ervaring altijd zeer goed was. Veel producten, veel merken en qua prijs gunstig. Dan denk je hier kom ik terug. Nu heb ik met meerdere bestellingen niet met 1 bestelling! Dat er op de website staat dat het product op voorraad is en dat ik daarna wordt gemaild dat het niet leverbaar is. Na de mail wordt de voorraad op de website dan soms bijgewerkt maar soms ook niet. Daarnaast het bestellen voor 20:00 de zelfde dag op de post klopt ook niets van dus de voorraad en levertijd zijn zeer misleidend. Ook heb ik nog niet heel lang geleden telefonisch contact gehad met 1 van de medewerkers omdat ik na ongeveer een maand tijd mijn bestelling nogsteeds niet had ontvangen om de bestelling te wijzigen. Dit was allemaal maar moeilijk en daar was de medewerker dus ook niet blij mee. Tijdens het gesprek ook wel een soort van excuses gemaakt voor zijn reactie maar dit gaf natuurlijk helemaal geen goed gevoel. Kortom, wil jij je producten snel of heb jij iets nodig voor je vakantie of vistrip? Kijk dan even op een andere website. Heb je veel geduld en wil je het voor over het algemeen de beste prijs? Winkel dan bij Team Outdoors.
Netjes betaald maar nooit iets binnen gekregen. Voor 20:00 besteld is morgen in huis staat op de site, inmiddels ben ik 2 maanden verder en heb ik nog niks. Ondertussen is me steeds belooft dat het binnen 1/2 weken zou komen, maar dat gebeurde niet. In de mailtjes die ik terug kreeg werd er geen verantwoordelijkheid genomen. Na 2 maanden kreeg ik opeens geld terug, maar niet het hele bedrag.. daar moest ik ook weer achteraan. Ik besloot de reviews te gaan lezen en dit gebeurt dus vaker..
1 keer en nooit meer,4 januari paar kleine dingen besteld...geleverd in juni..dus 6 maanden latervandaag besteld morgen in huis kan je wel vergeten.ze liegen over voorraden en levertijden. Als je er zelf niet achteraan zit laten ze gewoon niks van hun horen.ik had ook beter eerst de reviews gelezen.
Hele slechte communicatie, in kleine letters zetten dat het een pre-order is me via de telefoongesprek zeggen dat ik de kachel optijd zal hebben nooit meer wat gehoord, ik krijg mijn geld niet terug en mijn bestelden product ook niet!
BESTEL HIER MAAR GEWOON NIET!! Altijd als ik hier bestel is het later dan aangegeven, en had molens besteld waarvan 1 nog beschadigd was ook!! Voor de rest opzich wel tevreden
Van de laatste 3 bestellingen bij team outdoors, klopt het 2x niet. Laatste bestelling kreeg ik een hele andere serie van de haak die ik had besteld. Misschien zijn ze vaak de goedkoopste, maar ik bestel dan liever wat duurder. Suc6 met bestellen
2 producten bij Team Outdoors besteld, maar slechts 1 ontvangen. Diezelfde dag heb ik 3 keer moeten bellen voordat ze uiteindelijk overtuigd waren dat ik de waarheid sprak. Elke keer zouden ze mij terug bellen, maar dit is geen 1 keer gebeurd. Uiteindelijk kon er geen sorry vanaf en moest ik het doen met een standaard mail dat mijn product was verzonden. Geeft al met al geen klantvriendelijk gevoel. Voor mij was dit eens, maar nooit weer bij Team Outdoors.
Heb hier onderdelen voor een Coleman 2- pits kooktoestel besteld. Echter miste er iets op 1 van de bestelde onderdelen en heb gelijk geprobeerd om telefonisch in contact te komen. Dit is tot 2 keer toe niet gelukt. Geen probleem, even via de mail toch ? Ook na 2 keer geen reactie. Dan maar via het contact formulier via de website,. Maar wat ik ook probeer, ik krijg enkel een foutmelding. Dit bedrijf is totaal niet te bereiken lijkt wel. Voor mij einde verhaal met deze jongens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid