facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teak en Wood

Teak en Wood
Adres: Molenzicht 1, 4881 BW Zundert, Nederland
Telefoonnummer: 076 598 7220
Staat: Noord-Brabant
District: Zundert
Stad: Zundert
Route: Molenzicht
Huisnummer: 1
Postcode: 4881 BW


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:00–17:30
donderdag: 10:00–17:30
vrijdag: 10:00–17:30
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 12:00–16:00

Recensies
fijn bedrijf met gevoel voor affiniteit..en kwaliteit..naanrader...
Mooie ruime winkel met groot assortiment aan meubelen, maar vloerkleden en verlichting. Zeer behulpzaam personeel
Zoek je een meubel maar met een afwijkende maat.... teak en Wood biedt maatwerk. Wel even op moeten wachten maar wij zijn erg blij.
Nieuwe winkel netjes ingericht en opgezet...en een goed personeel dat inlichtingen geeft. Niet te opdringerig. De collectie is mooi en vooral is er veel tafel voorraad. We zochten boeken kasten...maar daar waren er slechts een paar in de show room. Al bij al een mooie winkel en de moeite waard om er eens langs te gaan als je wat teakhouten meubels zoekt.
Mooi meubelzaak in Zundert. Ik zag mooie houten meubels. Moderne tot klassiek. De zaak is groter dan je eerst denkt. Leuke bankstellen om even proef te zitten. De prijsklassen bepaal je zelf omdat je bv tafels zelf kunt samenstellen. Ze staan je vriendelijk te woord en laten je rustig rond kijken. Ik vond het een fijne winkelervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid