facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tea Rex

Tea Rex

Info

Tea Rex is an alternative rock band from The Netherlands (Heerhugowaard), combining accessible songwriting with experiments and elements from different genres. Hence, we decided to dub it progressive pop rock :)

Geschiedenis

Tea-rex is begonnen als een side project in 2015 en is tot heden uitgegroeid tot een waar fenomeen! De band is begonnen als zachte, akoestische rockband. Maar ondertussen zijn er stiekem ook flink wat rauwe rockrandjes en symfonische invloeden in de muziek geslopen.

Doordat ieder lid zijn en haar eigen weg heeft in zijn smaak vallen wij heel moeilijk in een hokje te plaatsen, hierdoor wordt het geheel van vier verschillende muzikanten als heel breed bestempeld en laat ieder zijn kant van het verhaal horen door deze jungle van gekkigheid en muzikaal talent.

Laat je dus verrassen door een apart maar talentvol muzikaal gezelschap dat ertoe in staat is om een brul en schreeuw te geven op t podium en die je omver zal blazen met zijn korte maar krachtige armpjes!



"Theehuis Het Erf is een bijzondere plek om even tot rust te komen, te genieten van een heerlijk kopje koffie en zelfgebakken taart. Onze medewerkers trakteren u met hun eigen charmes en kwaliteiten! En wilt u een lekkere lunch? Laat het ons dan even van te voren weten, dan maken we dat met plezier!"
Adres: beukenlaan 1, Heerhugowaard
Stad: Heerhugowaard
Route: beukenlaan 1


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Black Stone Roses Black Stone Roses 1 km Black Stone Roses is a hardrock band from Noord-Holland, the Netherlands
Brainvoyager Brainvoyager 1 km Brainvoyager is producer of electronic music: ambient, downtempo trance, space. Also,...
Partybookers.nl Partybookers.nl 2 km Dankzij onze samenwerking werd de eerste editie van’ ik heb je hart nodig’ op 12 Mei ...
Studio's Heerhugowaard Studio's Heerhugowaard 3 km Verhuur van repetitie ruimtes en studio's in Heerhugowaard
Recensies
Vanmiddag hebben wij er, als tussenstop tijdens onze wandeling, heerlijke mosterdsoep gegeten. Voor een lunch altijd ruim van te voren reserveren. Wat een leuke, kleine ruimte met heel vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug.
Vriendelijke personeel en gezellig ook nog eens
Geniet van de sfeer, gezelligheid en lekkere koffie/thee in een bijzondere ambiance.
De paasbrunch was weer heerlijk.Jullie zijn Toppers.Eten: 5/5
Een hele mooie inistatief voor de doelgroep die nu zit. Ik heb er gisteren aardappelen sperziebonen en sla gekocht uit hun eigen tuin. Top 6-8-2021
Leuke tussenstop tijdens de wandeling
GeweldigEten: 5/5
Lekkere koffieService: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid