facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Te koop: Swannestrjitte 22 te Langweer

Te koop: Swannestrjitte 22 te Langweer

Info

Op vijf minuten lopen naar het centrum van het watersportdorp Langweer staat deze 2 - onder 1 kapwoning met aangebouwde garage en bijkeuken.

Geschiedenis

Op vijf minuten lopen naar het centrum van het watersportdorp Langweer staat deze 2 - onder 1 kapwoning met aangebouwde garage en bijkeuken.

Indeling:

Begane grond:
Hal met trap naar eerste verdieping, toilet en de meterkast, Z-vormige woonkamer voorzien van tuindeuren naar de op het zuidwesten gelegen tuin. De keuken is voorzien van magnetron, koelkast, vaatwasser, een pelgrimkookplaat (vier branders en een wokbrander)en RVS afzuigkap.
In de bijkeuken is een afgesloten ruimte voor de CV ketel (huur van Energie service Friesland). Tevens is in de bijkeuken ruimte om een wasmachine en droger en vriezer te plaatsen.

Kelder:
Deze droge en koele kelder is bereikbaar d.m.v. een vaste trap, heeft een stahoogte van 2.00 meter en een vloer oppervlak van 6.50 m2.
Deze kelder is voor de liefhebber uitermate geschikt om in te richten als wijnkelder

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (voorzien van laminaat) en een badkamer, voorzien van een badkamermeubel,
toilet en aparte doucheruimte.

Zolder:
Bereikbaar met een vaste trap en een mogelijkheid tot het inrichten van een werk-of vierde slaapkamer (voorzien van vaste vloerbedekking)

De achtertuin, de oprit en achterom zijn voorzien van bestrating

Langweer ligt midden in het Friese merengebied en is een watersportdorp met een aantrekkelijk en levendig toeristisch centrum en heeft een goede aansluiting op de snelwegen van de A 6 en A 7, een nieuwe basisschool met kinderopvang en een nieuw zorgcentrum voor gehandicapten op loopafstand.

Adres: Swannestrjitte 22, 8525EZ Langweer
Telefoonnummer: 0882002000
Stad: Langweer
Route: Swannestrjitte 22
Postcode: 8525EZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wonen in Langweer Wonen in Langweer 518 meter In de dorpskern van Langweer, het mooiste dorpje van Friesland, wordt aan de oude hav...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid