facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TE HUUR: vakantiewoning De Boomklever

TE HUUR: vakantiewoning De Boomklever

Info

Onze vakantiewoning "De Boomklever" in Twente is GESLOTEN.

Geschiedenis

Grenzend aan het schitterende natuurgebied "het Springendal" ligt onze vakantiewoning “de Boomklever”. De woning ligt aan de bosrand, aan de buitenkant van vakantieoord “Bij de Bronnen” in Ootmarsum. Een ideale plek om te onthaasten en tot rust te komen. Vanuit de woning kun je gelijk per fiets of te voet de bosrijke omgeving verkennen. Het kunststadje Ootmarsum of de vele landgoederen en watermolens die Twente rijk is, kunnen gemakkelijk vanuit hier ontdekt worden. Maar.. gewoon even lekker niets doen en genieten van het fraaie uitzicht kan natuurlijk ook!

De vakantiewoning is geschikt voor maximaal 4 personen. De woning is 75 m2 groot, biedt veel privacy, is geheel vrijstaand en gelegen op een ruim perceel van 1.250 m2.

Indeling

- Ruime, gezellige woonkamer met behalve CV, ook een karakteristieke gashaard en comfortabel meubilair.
- Terrasdeuren aan beide kanten naar twee grote terrassen aan de voor- en achterzijde. Daarnaast zijn er nog twee kleinere terrassen aan de achterzijde. Door de ruime keuze aan terrassen is er, ondanks de bosrijke omgeving, genoeg zon te vinden. Tuinmeubilair is ruimschoots aanwezig.
- De woning beschikt over Satelliet TV, DVD- en radio- en Cd-speler.
- Keuken met koelkast met vriesvak, 4-pits gasstel en combi-magnetron.
- 2 Slaapkamers met 2 tweepersoons bedden.
- Badkamer met douche, toilet en wastafel.
- De woning is zeer compleet ingericht en voorzien van alle comfort. Door de centrale verwarming is het ook in koudere maanden aangenaam toeven.
- Er is een privé-oprit waar ruimte is voor 4 auto’s.
- Er zijn 2 damesfietsen en 1 herenfiets aanwezig die gratis gebruikt kunnen worden.

Prijzen

Hoogseizoen: € 400 per week
Laagseizoen: € 350 per week; € 250 per midweek; € 225 per weekend
Pasen & Pinksteren: € 275 (4 dagen)

Een weekend of midweek kan alleen buiten het hoogseizoen (tijdens schoolvakanties) geboekt worden. Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten en exclusief toeristenbelasting ( € 3,30 p.p.p.n. voor volwassenen en € 2,85 p.p.p.n voor kinderen). Je hoeft alleen handdoeken en bedlinnen zelf mee te nemen.

Wij wensen je een aangenaam verblijf toe in ons zomerhuis. We hopen dat je er net zo tot rust komt en van de omgeving geniet als wij dat altijd doen. Wij zien uit naar je komst!

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan even een berichtje.

Hartelijke groeten,

Ingrid en Emmy Stevelink


Adres:
Stad: Oud-Ootmarsum


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid