facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TDC Autoparts

TDC Autoparts

Info

TDC Autoparts is dé plaatwerkspecialist voor bedrijfswagens.

Geschiedenis

TDC Trading is dé specialist in plaatwerk voor de VW Transporter en Caddy. Daarnaast zijn er ook diverse andere merken leverbaar. Ben u in de buurt, loop bij TDC Trading gerust de deur 'plat'. De koffie staat klaar!

TDC levert uitsluitend originele onderdelen in hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Naast divers plaatwerk levert TDC tevens allerlei gerelateerde onderdelen.



"TDC Autoparts is het toonaangevende bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige bedrijfswagen onderdelen. Ons uitgebreide assortiment omvat nieuwe en gebruikte onderdelen zoals deuren, voorkoppen, achterlichten, buitenspiegels en nog veel meer. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in de branche en staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen voor uw bedrijfsauto of bestelwagen. Wij zijn trots op onze uitstekende klantenservice en snelle verzending, zodat u snel weer op de weg kunt zijn. Of u nu op zoek bent naar nieuwe onderdelen of hoogwaardige gebruikte onderdelen, bij TDC Autoparts bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie"
Adres: Deurningerweg 48, 7623 AH Borne
Telefoonnummer: 0546-745313
Stad: Borne
Route: Deurningerweg 48
Postcode: 7623 AH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
roetfilter-verwijderen.com roetfilter-verwijderen.com 3 km Roetfilter verwijderen, egr verwijderen, diagnose en tuning voor elk automerk
Recensies
Dit bedrijf verdient eigenlijk 10 sterren. Super vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik zocht een schuifdeur van een Vw t5. Meteen kreeg ik duidelijke foto’s van het onderdeel via whatsapp. Na dat we akkoord hadden gegeven over de prijs, werden de onderdelen klaar gezet om op te halen. We kregen meteen een duidelijke routebeschrijving toegestuurd. Na het inladen en afrekenen kregen we nog een lekker bakje koffie en een koekje mee voor onderweg terug. Zelden zo’n service gezien.
Contact was super / snel / beleefd en erg blij dat ze ook bezorgen ! Scheelde mij een behoorlijk ritje :D Blij met me deurtje in kleur !
Mooi bedrijf waar klant nog als klant wordt gezien. Denken mee en zijn eerlijk met de verkoop. Transport naar je huisadres doen ze voor een nette prijs in eigen beheer. Gratis kopje koffie is inclusief:-
Vriendelijk, correct en behulpzaam afgehandeld. Achterdeur Dacia Dokker past perfect.
Zeer snelle reactie, zeer correct en een snelle verzending. Zeker aan te raden voor u onderdelen.
Top service, vlotte communicatie en afhandeling. Scherp in prijs
snelle reactie op aanvraag , onderdelen netjes & correct geleverd binnen de 3 werkdagen. onderdelen zoals beschreven. zeker een aanrader.
Goed contact gehad, alles volgens afspraak. Gebruik gemaakt van transportmogelijkheid en zeer tevreden over het geleverde.
Prettige ervaring met TDC Autoparts. Vriendelijk, goede service en reageren snel. Echt een aanrader.
snelle service binnen 1 dag geleverd niet duur en ze hebben veel op voorraad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid