facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TD sportswear

Info

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde wielerkleding voor je bedrijf, team of evenement? Of wil je gewoon graag vette wielerkleding voor jezelf? Wij regelen het voor je!

Geschiedenis

Designed in Amsterdam. Do you dare to be outstanding? Specialized in high quality cycling wear and custom teamwear for you company, event, friends and club.



"Bij ons kun je terug voor het ontwerpen en bedrukken van wieler-, hardloop- en triatlon kleding. Wij garanderen je de beste kwaliteit, de snelste levertijd en eenvoudige nabestellingen. Je sport al binnen 3 weken in je eigen kleding. Neem contact met ons op voor al je vragen en verzoeken. Je kiest voor TD sportswear als je voor service en kwaliteit gaat."
Adres: Concourslaan 79, 8252GH Dronten
Telefoonnummer: 0618690650
Stad: Dronten
Route: Concourslaan 79
Postcode: 8252GH



op zoek naar gerelateerd: TD Sportswear review, Custom sportswear, Custom cycling jersey, Td shirt, Td sportswear Instagram, TD Sportswear Pro 800
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Romy Love2wait Romy Love2wait 843 meter Maternity Wear Love2wait
Recensies
Dit bedrijf is zonder overdrijven één van de top 5 bedrijven waar ik ooit in m'n leven zaken mee heb gedaan. Razendsnelle reacties, meedenken in oplossingen, prachtige wielershirts en fantastische nazorg, van echt iedere medewerker van TD sportswear - echt bijzonder indrukwekkend en wat een verademing qua dienstverlening in Nederland. Doe jezelf een lol en koop je volgende 'branded' sportkleding hier!
Via internet uitgekomen TD Sportswear, een super leuk idee om een eigen design te gaan maken voor fietskleding! September 2021 zijn mijn ouders 35 jaar getrouwd en aangezien ze zowat nooit thuis zijn omdat ze op de racefiets zitten met zijn 2e leek dit een fantastisch kado voor ze! Contact opgenomen met TD-sportswear en binnen een paar uur al een volledige prijslijst met alle mogelijkheden voor shirts, broeken etc.! Na het 'Ja-woord' op de prijslijst zijn we gestart met ontwerpen. We hadden zelf al een schetsontwerp gemaakt, wat kleuren uitgezocht en wat heen en weer geschoven met de verschillende logo's en patronen. Samen met de ontwerper in ons geval Valentijn hebben we de shirts wat meer kleur gegeven en ook wat input vanuit hem gevraagd. Samen het ontwerp verbeterd en mooier gemaakt! Een leuk proces wat ook echt door gaat totdat wij echt tevreden waren! Vervolgens de bestelling ingegaan en hierin ook meegenomen door middel van een mailtje met het productieproces van TD Sportwear en ook de eerste proefdrukken uit de fabriek. Al met al helemaal aan de hand genomen hoe het gaat! Zoals beloofd levering 3-5 weken kwam het na 4 weken binnen, het ziet er super uit zie foto kwaliteit is goed en we zijn er heel blij mee! Echter was er toch een foutje ontstaan tussen de logo's van de shirts 1 voor pa en 1 voor ma, waar net iets anders op moest staan. Even contact opgenomen en ze stelde voor een nieuwe set op te sturen waarbij we ook nog de oude mochten houden! Echt super super service! Ik hoop dat mijn review waardevol is voor andere mensen, maar ik ben dik tevreden en als ik in het vervolg een custom made kleding wil laten maken ga ik het zeker weer hier doen! Met vriendelijke groet, Raoni Schrijvers
Heel blij met het door TD geleverde fietsset met zowel met korte als met lange mouwen, goede begeleiding gehad bij het ontwerp en mooie stoffen die jullie hebben gebruikt. Ik was blij verrast na het uitpakken en vindt jullie firma TD Sportswear een echte aanrader !!
zeer fijn bedrijf ,zeer vakkundig geholpen met ontwerpen van de kleding ook goede producten, communicatie is uiterst prettig en direct wat bij andere bedrijven nog wel eens ontbreekt . Zelfs bij een misverstand zijn we uiterst tevreden geholpen door TD sportwear. prijs/product verhouding ook prima. zal bij een volgende keer zekers hier weer bestellen
Prachtige kleding om eigen ontwerp te maken . Professionele personen die u met raad en daad bij staan ook na verkoop staan de mensen klaar voor u te helpen. Zeer goede kwaliteit ......fijn om te dragen tijdens het sporten. Ga zeker nog meer bestellen voor de winter Bedankt doe zo verder .
Wat een geweldig bedrijf is TD sportswear. Wat een warme, oprechte en betrokken aandacht voor de klant. Ze werken zeer punctueel en komen afspraken stipt na. De kwaliteit van de kleding is geweldig en de pasvorm zoals de maattabel heeft beloofd. Ik had alleen maar tevreden leden van de club. De volgende bestelling gaat zeker naar TD sportswear. Namens de HPSV geschreven.
Topservice van begin tot einde. Zeer snelle reactie en bij problemen staan ze snel paraat ook via whatsapp. Het desingproces is zeer makkelijk, je geeft voorbeelden door en je krijgt duidelijke renders. Nadien kan je aanpassingen doen naar believen. Je weet perfect wat je gaat krijgen. TD Sportswear zette er mee tempo achter om de strakke deadline te halen. Met succes! Heel erg tevreden!
Vijf sterren is eigenlijk te weinig! Onze fietsgroep 'Avondetappe' is echt heel blij met deze nieuwe outfit. Wij kozen voor de 'pro 800 serie' en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding en de pasvorm. Volg vooral ook het advies van de maattabel dan zit alles als gegoten! Ook wat het ontwerpproces betreft zijn wij heel professioneel en vriendelijk geholpen door Melvin. Onze feedback werd steeds goed verwerkt en Melvin zorgde er telkens voor dat er verschillende ontwerpen waren waar wij uit konden kiezen. Gedurende het hele proces werd er snel en accuraat gereageerd op vragen van onze kant. Met als resultaat een hele mooie co-creatie. Het was toeval dat we bij TDSportwear terecht zijn gekomen, we zagen hun advertentie op Facebook. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat we daar een bestelling hebben gedaan.
Bij TD sportswear persoonlijke wielrenkleding laten ontwerpen. Heel fijn contact gehad met de ontwerper Valentijn. De kleding Pro 800 past perfect en is ook kwa ontwerp super! TD sportswear, ERG BEDANKT! Ronald Kramer, Vught
Na de goede ervaringen met de fietskleding van TD heb ik een set schoenen laten ontwerpen door hetzelfde team creatievelingen, en ook hier geen moment spijt van. Ze zitten als gegoten, de zool is wat je ervan verwacht en doordat je niet merkt dat je ze draagt tijdens het fietsen weet je dat ze perfect passen. Kortom, ik ben erg tevreden en zal bij het vervangen van deze schoenen weer dezelfde weg bewandelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid