facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TD-ICT

TD-ICT

Info

Bent u op zoek naar een professionele website op maat? Bij TD-ICT heeft u al een website vanaf € 599! Bezoek www.td-ict.nl voor meer informatie.

Geschiedenis

Op uw éne zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn. Onder de naam HIP Express Office levert TD-ICT Hosted Telefonie over IP.

Met de cloud diensten van TD-ICT bent u klaar voor de toekomst! Uw werkplek staat in de cloud en hiermee kunt u altijd en overal zaken doen.

Wilt u een professionele website op maat laten maken? Wij staan voor u klaar, lees hier meer over onze mogelijkheden.
Bij ons kunt u een website laten maken vanaf € 599.

Wilt u een webshop beginnen, maar weet u niet hoe u dat goed moet aanpakken? Wij helpen u met een webshop en alles wat er bij komt kijken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.



"Op uw éne zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn. Onder de naam HIP Express Office levert TD-ICT Hosted Telefonie over IP.Met de cloud diensten van TD-ICT bent u klaar voor de toekomst! Uw werkplek staat in de cloud en hiermee kunt u altijd en overal zaken doen.Wilt u een professionele website op maat laten maken? Wij staan voor u klaar, lees hier meer over onze mogelijkheden.Bij ons kunt u een website laten maken vanaf € 599.Wilt u een webshop beginnen, maar weet u niet hoe u dat goed moet aanpakken? Wij helpen u met een webshop en alles wat er bij komt kijken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden."
Adres: Nimrodel 16, 5663 TE Geldrop
Telefoonnummer: 040-7804070
Stad: Geldrop
Route: Nimrodel 16
Postcode: 5663 TE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nimrodel 16 Geldrop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StWebdesign StWebdesign 458 meter Service met een glimlach! Voor een scherpe prijs wordt er goed gekeken hoe jouw wense...
Recensies
Ik heb de samenwerking met Tim als prettig, open en constructief ervaren. Hij dacht goed met mee met wat mijn wensen en behoeftes waren en over hoe mijn klant denkt en kijkt. Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe website. Ik zou daarom Tim ook te zeerste aanbevelen.
TD-ICT heeft een mooie website gemaakt voor ons Chinees restaurant. Wij zijn erg tevreden en krijgen leuke reacties.
Super goed, snel en mooi. Betrouwbare fijn bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid