facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TCE Transport

TCE Transport

Geschiedenis

TransCendEnt… vrij vertaald: uitmuntend



TCE Transport BV is een transport- en logistieke onderneming, die begin 2007 is gestart. De onderneming is ambitieus en zorg voor kwaliteit staan hoog in het vaandel. Niet voor niets is TCE de afkorting van TransCendEnt, hetgeen staat voor "overstijgend/bovengemiddeld/uitmuntend".

TCE Transport BV heeft, door te beschikken over een dubbel aantal trailers ten opzichte van de trekkers, de mogelijkheid om laad- en lostijden te beperken. Tevens geeft dit aantal trailers de onderneming de mogelijkheid om opdrachten uit te charteren naar collega ondernemingen.

De opdrachten die wij uitvoeren doen we met de grootste passie en we zullen er te allen tijde alles aan doen om uw goederen binnen de gestelde afspraken op een juiste manier af te leveren.

TCE Transport BV kan door de duurzame samenwerking met Tolpoort BV ook meerdere logistieke diensten, waaronder op- en overslag, aan haar opdrachtgevers aanbieden. U leest hierover meer onder het kopje "logistiek".

Wat wij opgebouwd hebben is nu al iets om trots op te zijn en natuurlijk zullen we blijven ontwikkelen en proberen de groei voort te zetten.

Kijk gerust eens verder op onze website, voor aanvullende informatie sta ik u graag persoonlijk te woord.

Directie
TCE Transport BV

Adres: Hemmerbuurt 203, 1607 CH Hem, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Hem
Route: Hemmerbuurt 203
Postcode: 1607 CH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hout bolbloemen De Hout bolbloemen 3 km Bloementeelt De Hout Bolbloemen heeft sinds 2000 een volautomatisch teeltsysteem gein...
De hout transport De hout transport 3 km De hout transport is een jong transport bedrijf die voor u alle soorten transporten k...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid