facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TC Lith / Lithse Ham Cross

TC Lith / Lithse Ham Cross

Info

Mooie cross voor ATB en CX op zaterdag 2 februari 2019. Start om 14:00, er is tevens een Crossloop vanaf 10.00.
Locatie: Lithse Ham 4 in Lith

Geschiedenis

In 2018 alweer de 8e editie van onze Lithse Ham Cross.

Ook deze editie zal weer bestaan uit een crossloop programma, een ATB / CX wedstrijd en zal gehouden worden op zaterdag 27 januari.

De ATB/CX wedstrijd is om 14.00.
Ook dit jaar weer de samenwerking met WTC Maas-Waal uit Brakel, er komt een combiklassement met hun Neswaardencross op 13 januari. Uiteraard hebben beide crossen ook een eigen klassement en prijzen.

Het parcours is ruim van opzet met volop gelegenheid tot inhalen. Dus of je nou een klepper bent die in vorm wil blijven, of een toerder die eens een wedstrijdje wil proberen; Iedereen is welkom !
Ook de single-speeds en fat bikes zien we graag aan de start.

De crossloop maakt deel uit van de Geert Peters Crosscompetitie en wordt georganiseerd in samenwerking met AV Oss'78. Deze loop is vanaf 10.00.

Hoewel we natuurlijk een beetje afhankelijk blijven van de Maas, gaan we ervoor om er ook dit jaar weer een spectaculaire ronde van te maken!

Voor vragen of verdere info; [email protected]

Adres: Contactadres: Ravenshof 24, 5397 lz Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0611418743
Stad: Lith
Route: Contactadres: Ravenshof 24
Postcode: 5397 lz


Recensies
Kom van 1 van de grootste luxehavens van Nederland, we zijn net ligplaatshouder, maar onze ontvangst is alvast veelbelovend, en als we op de steiger andere ligplaatshouders ontmoeten zijn ze duidelijk ook zeer tevreden, en vriendelijk!
De Lithse Ham is een erg mooi plekje om een huisje te huren, de prijzen zijn erg laag en de prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Wij hadden een erg vriendelijke huisbaas NR 66 die ontbijt spulletjes had gekocht voor ons. Erg veel ruimte en natuur in de omliggende gebieden. Zeker een aanrader!!
Mooi, mooi, mooi en het geeft rust, en als je weer terugkomt heb je elke keer een ander beeld.
Update 2022: wat een verschil de jachthaven nu of 2 jaar geleden. Het restaurant heeft weer een uitbater en zit er fris en modern uit met een heerlijk terras. Het zwembad is in gebruik, al is het water erg koud 1.40 diep, er staan bloembakken en een deel van de steigers met klepperende planken is inmiddels vervangen door rastersteigers. De havenmeester zit nog steeds niet in het haventoor maar op het uiteinde van de landtong in het witte chalet, waar een golfkarretje voor de deur staat. Vriendelijke prijzen. Het sanitair is eenvoudig type porto cabin maar schoon. Alleen ‘s avonds en ‘s nachts was er geen verlichting in het sanitairgebouw, dat was wel erg lastig. Speeltuin en strandje zijn okay. Al met al best leuk voor een overnachting met kinderen. Het was er erg druk met passanten, alle plaatsen waren vergeven. 2020: Dit park is een gevalletje vergane glorie. De havenmeester is heel aardig, de steigers zijn netjes maar op het park zelf is helemaal niets. Hoofdgebouw gesloten, zwembad buiten gebruik, restaurant gesloten, speeltuin stelt niets voor. Blijft alleen het strandje over.
De jachthaven is momenteel helemaal vol, het is gezellig druk met mensen die naar de boot komen. De stijgers zijn echt gaaf, mooie roosters. Ze onderhouden het heel netjes, aardig personeel. Op de camping zijn bijna alle huisjes verkocht, echt een mooie plek met een mooi uitzicht. Het restaurant is gelukkig ook weer open en het eten is er heerlijk!
We werden heel hartelijk ontvangen en alles was schoon ,netjes en goed bijgehouden. Verder is t restaurant ook echt n aanrader!
De hoogtij dagen van het park zijn voorbij. Nu het park na 2017 geen camping recreanten meer ontvangt liggen de velden er verlaten en troosteloos bij. De sanitair gebouwen zijn gesloopt en over het gehele chalet gedeelte prijken de te koop bordjes. Dit samen met de verouderde voorzieningen heeft het gehele park een verpauperde uitstraling, terwijl het echt een hele mooie locatie is met een strand en uitzicht over het water. Zoals het er nu bijligt dreigt het park af te glijden naar een "fort oranje" status.
Een geweldig plek waar je fijn kan zwemmen, het ziet er netjes uit. Wordt goed bij gehouden, iedere dag wordt het schoongemaakt en het gras wordt met grote regelmaat gemaaid. Zodat je heerlijk ligt als je op de gras wil liggen, je ziet er zelfs paarden lopen die je gewoon kan aaien in 1 woord geweldig.
Top haven! Lekkere sfeer, aardige mensen!
Heerlijk gelegen met de boot! Goed onderhouden en netjes. Bij het restaurant hebben we ook heerlijk gegeten. De Lithseham is opweg naar een mooie toekomst. Kortom een dikke 10!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid